آداب سفره حضرت رقیه برای گرفتن حاجت

تبلیغات بنری


به گزارش 100 آنلاین،

سفره حضرت رقیه معمولاً در سه نوبت و هر بار در شب جمعه سرو می شود. اما می گویند بد نیست آن سفره را دوشنبه شب هم بیندازید.

پس از اتمام نماز، قاری را دعوت می کنند تا بر سر سفره بنشیند و دعای حضرت رقیه (سلام الله علیها) و دعای سفره حضرت رقیه خاتون را بخواند که شرح حال آن بانوی مخروبه است. شام و ظلم یزید بن معاویه در پایان خواندن نماز و هنگامی که شمع ها می سوزند، نذر کننده با چشمانی اشکبار، نی را در بشقاب می گیرد و بر سرش می پاشد و پخش می کند. آن را نان و خرما از جمله کسانی است که بر سر سفره جمع می شوند و دعا را می شنوند و می گویند (ای حضرت به من رقیه مراد بده).

مردمی که نان و خرما می گرفتند با او موافقت کردند و به روح پدر و سلف بزرگوارش سوگند یاد کردند که حاجت کننده را هر چه زودتر برآورده و او را به مقصد برساند.

پس از پایان مراسم، کسی که نذر کرده بود، سفره را جمع می کند و در شب جمعه بعد، چهار شمع، دو عدد نان و ده سیر می خرد، به مسجد می رود و مراسم را به جا می آورد. دوباره همان مراسم پس از پایان روزه و تقسیم نان و خرما، به خانه خود باز می گردد، سپس سفره سوم را گروگان نگه می دارد تا حاجتش برآورده شود. وقتی به هدفش رسید، سفره سوم را چید و این بار شش شمع، سه تکه نان و پانزده خرما سیر روی سفره گذاشت.

تبلیغات بنری

sadonline به نقل از سارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *