خبر خوش شبانه از همسان سازی حقوق

تبلیغات بنری


به گزارش سایت سادآنلاین، سید محمود حسینی پور نایب رئیس شورای ریاست مجلس از ارسال لایحه قانونی مبنی بر دو فوریت اصلاح بند تناسب در قانون هفتم توسعه به منظور درج تناسب حداقل دستمزد به مجلس خبر داد. .

حسینی پور درباره اهمیت لایحه قانون اصلاح بند (2) بند (ر) ماده (28) و تبصره (4) ماده (29) قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران گفت: ماده (28) قانون پنج ساله هفتم برای توسعه جمهوری اسلامی ایران به شماره 1403.3.1 صرفاً به بازنشستگان غیرحداقل دستمزد متناسب و با توجه به اینکه مستمری حدود 75 درصد از بازنشستگان خدمات اجتماعی و در بر این اساس عبارت «کارمند غیرحداقل مزد» در قسمت مذکور این افراد را مشمول تناسب نمی‌داند و لذا دولت «لایحه قانون بند (2) بند (ر) را اصلاح کرد.» ماده (28) و تبصره (4) ماده (29) «قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران» جهت اجرای قانون به شورای اسلامی ایران تقدیم شد. تشریفات قانونی مربوطه با دو دوره فوریت.

معاون وزیر در امور مجلس خاطرنشان کرد: در لایحه قانون مذکور با حذف کلمه «عدم‌گیرندگان» در قسمت مذکور، حداقل‌ها را نیز به تناسب شامل می‌شود.

این گروه دغدغه زیادی دارند و آن این است که با وجود اینکه منابع لازم برای اجرای قانونی قانون جذب از خرداد ماه سال جاری طبق قانون بودجه 1403 پیش بینی شده است، اما هنوز خبری از اجرای آن نیست. این نگرانی ها منجر به تشکیل این ستاد شد اما مسئولان اقتصادی می گویند بازنشستگان نگران نباشند.

ماجرای برابری حقوق بازنشستگان به سال گذشته بازمی گردد. زمانی که نمایندگان از تصویب و رای گیری کلیات لایحه بودجه به دلیل عدم تامین منابع لازم برای این موضوع خودداری کردند و آن را به دولت ابراهیم رئیسی بازگرداندند; این موضوع آنقدر برای مجلس مهم بود که دولت به ناچار منبعی از حقوق برابر برای بازنشستگان را در نسخه اصلاحی لایحه گنجاند و از این طریق توانست نظر نمایندگان مجلس را برای بررسی دقیق این لایحه جلب کند. برنامه مالی کشور برای سال 1403.

اختصاص نیوز نوشت: اما چندی پیش مسئولان دولتی از جمله علی بهادری جهرمی سخنگوی رسمی دولت ابراهیم رئیسی برای تشریح عملکرد دولت در این زمینه به فضای مجازی متوسل شدند و گفتند بر اساس کنترل ها برای اجرای تساوی حقوق بازنشستگان، مبلغی به بازنشستگان پرداخت می شود. وی خاطرنشان کرد: میزان دقیق افزایش حقوق هر بازنشسته پس از تکمیل قانون برنامه و صدور احکام جدید مشخص می شود.

آنچه بهادری جهرمی بیان کرد مربوط به واریز «سه میلیون تومان به حساب معیشت و تناسب بازنشستگان» بود که بر اساس اعلام دولت به همه بازنشستگان واریز شد و بیش از 12.6 هزار میلیارد تومان به حساب بازنشستگان واریز شد. صندوق تامین اجتماعی سازمان حراست به تنهایی از صندوق بازنشستگی کشوری و مجموع پرداختی های این صندوق به بازنشستگان کشوری آماری در دست نیست. این موضوع از سوی میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در خصوص پرداخت حقوق بازنشستگان ماه های فروردین تا خرداد مطرح شد.

انتقادات بازنشستگان از ماجرای همسان سازی چیست؟

با این حال همه بازنشستگان به این موضوع انتقاد دارند. می گویند چرا باید دوباره سه میلیون تومان علی الحساب بدهیم، دقیقاً از یک درصد افزایش مالیات بر ارزش افزوده که مثل علی الحساب از جیبمان درآوردیم؟
پیش از وی داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره تدوین آیین نامه ابلاغی جهرمی صحبت کرده بود. البته بعداً یکی از نمایندگان مجلس اعلام کرد که منظور رئیس سازمان از برابری حقوق بازنشستگان، بازنشستگانی هستند که تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری هستند نه تامین اجتماعی. موضوعی که بازنشستگان تامین اجتماعی را نگران کرد. منظور البته در پاسخ به این نگرانی گفت: پیش بینی می شود در قانون بودجه امسال دولت 130 هزار میلیارد تومان از بدهی خود به تامین اجتماعی را تا زمان اجرای تسویه حساب پرداخت کند و در حال برگزاری جلساتی هستیم. با تامین اجتماعی برای تعیین نحوه نهایی شدن پرداخت این مبلغ.

در بخشی دیگر از واژه پرسپکتیو به برنامه هفتم اشاره شده است. به گفته وی، «در برنامه هفتم دیدیم که باید ظرف سه سال جذب اجرا شود به طوری که در سال اول اجرای برنامه (1403) 40 درصد و در دو سال بعد (1404 و 1405) باشد. ) 30 درصد هر سال.

فعالان بازنشستگی از این گفته انتقاد دارند. ایشان این سوال مهم را مطرح کردند که چرا در برنامه هفتم توسعه با مدل 30-40-30 و نیمی از اعتبارات لازم و حتی همین مقدار اندک 40 درصد مبلغ اول جذب به سه سال آینده موکول شد؟ سال هنوز به پایان نرسیده است آیا در هاله ای از عدم قطعیت است؟

منبع: الخبر آنلاین

تبلیغات بنری

sadonline به نقل از سارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *