همه چیز درباره انتقال اینترنتی پول

تبلیغات بنری


به گزارش سارین، حداکثر انتقال کارت به کارت از طریق حواله بانکی و روش های آنلاین 10 میلیون است و برای انتقال تعداد بیشتری پایا و ساتنا استفاده می شود.

حداکثر مبلغ انتقال کارت به کارت روزانه 10 میلیون تومان است و برای انتقال مبالغ بالاتر از پایا و ساتنا استفاده می شود. پایا برای انتقال وجه تا سقف 100 میلیون تومان استفاده می شود و از سال 1400 سقف انتقال وجه در سامانه ساتنا به 200 میلیون تومان تغییر کرده است. علاوه بر محدودیت انتقال، عوامل دیگری مانند ساعت انتقال وجه و زمان انتظار مشتری برای انتقال پول بین پایا و ساتنا نیز وجود دارد.
حداکثر مبلغ کارت به کارت؛ 10 میلیون تومان

حداکثر مبلغ کارت به کارت در روز بسته به روش‌های مختلف موجود، یعنی استفاده از دستگاه‌های خودپرداز، تلفن و روش‌های اینترنتی متفاوت است. سقف تراکنش کارت به کارت با عابر بانک از طریق کلیه بانک ها و موسسات مالی و اعتباری سراسر کشور 100 میلیون ریال معادل 10 میلیون تومان تعیین شده است.

سقف 10 میلیون تومان کارت به کارت در روش بریج یعنی پرداخت آنی به 15 میلیون تومان می رسد. سامانه پول یکی از مدرن ترین سامانه های انتقال وجه در کشور است که با کمک شماره شبا امکان انتقال آنی و بین بانکی را فراهم می کند و از امنیت بالاتری نسبت به روش کارت به کارت برخوردار است. این سیستم به صورت شبانه روزی فعال است و در هر زمان می توانید از سیستم پرداخت آنی پال برای انتقال وجه استفاده کنید.

حداکثر مبلغ کارت به کارت در روش آفلاین یعنی استفاده از اپلیکیشن های مختلف کمتر از روش استفاده از دستگاه های خودپرداز خواهد بود. اپلیکیشن های مختلف امکان انتقال کارت به کارت تا سقف پنج میلیون تومان را ارائه می دهند، اما اگر به موبایل بانک ها و اینترنت بانک های هر بانک مراجعه کنید تا سقف 10 میلیون تومان امکان انتقال را خواهید داشت.
حداکثر مبلغ انتقال با پایا; 100 میلیون تومان

سامانه پایا که در اصطلاح بانکی به سیستم تسویه الکترونیکی شهرت دارد در چهار چرخه انتقال وجه در طول روز فعالیت می کند.

جلسه اول ساعت 3:45 بامداد و جلسه دوم ساعت 10:45 صبح خواهد بود. جلسه سوم و چهارم به ترتیب ساعت 13:45 و 18:45 می باشد.

پایا برخلاف ساتنا در روزهای تعطیل نیز فعال است و تراکنش های بانکی از طریق پایا در ساعت 13:45 انجام می شود. البته برای اینکه درخواست متقاضی به هر یک از دوره های معتبر برسد باید حداقل نیم ساعت قبل از شروع دوره ثبت نام شود.

حداکثر مبلغ انتقال با پایا 100 میلیون تومان است و از طرف دیگر حداقل مبلغ مورد نیاز برای استفاده از پایا باید 15 میلیون تومان باشد. هزینه ثابت با توجه به نوع انتقال تعیین می شود. در صورت تک تراکنش یک درصد از مبلغ هر تراکنش تا سقف 2500 تومان به عنوان کارمزد ثابت دریافت می شود. اما در صورت داشتن حواله های متعدد به ازای هر تراکنش 100 تومان به عنوان کارمزد ثابت دریافت می شود و مبلغ هر انتقال در تعیین کارمزد اهمیتی ندارد.
حداکثر مقدار ساتنا؛ 200 میلیون تومان

ساتنا از سال 1384 در سیستم بانکی کشور به معنای سامانه الکترونیکی تسویه ناخالص آنی فعال است. با توجه به محدودیت ریالی کارت به کارت، ساتنا یکی از گزینه های منتخب انتقال است و در دهه 80 به عنوان جایگزین چک های رمزدار بین بانکی تبلیغ شد.

ساتنا برای مشتریانی که یکی از انواع حساب های جاری، پس انداز و مدت دار را در بانک دارند قابل استفاده است و مشتریان می توانند وجوه خود را به حساب خود یا دیگران در سایر بانک ها انتقال دهند.

طبیعتاً ساتنا در معاملاتی استفاده می شود که ارزش آنها بین 15 تا 200 میلیون تومان است و این یکی از مهم ترین دلایل تفاوت ساتنا و پایا است.

ساتنا یک وسیله انتقال پول فوری و غیرقابل برگشت است. البته به شرطی که حساب مبدأ موجودی کافی برای تسویه حساب داشته باشد. در غیر این صورت انتقال وجوه تا تامین نقدینگی تا پایان روز معلق خواهد ماند و در نهایت در صورت تامین نشدن نقدینگی، سفارشات مربوطه لغو و عودت داده خواهد شد.

کارمزد ساتنا 20 درصد از هر تراکنش و البته تا 25 هزار تومان است. حتی اگر مبلغ حواله آنقدر زیاد باشد که دو درصد آن از 25 تومان بیشتر شود، به اندازه هزینه ساتنا از مشتری دریافت می شود.

ساتنا فقط در ساعات کاری بانک فعال است و این عامل یکی از تفاوت های اصلی ساینا و پایا است. مشتری می تواند از دو طریق به شعبه بانک مراجعه کرده و یا از طریق اینترنت بانک مراجعه کرده و به گزینه انتقال وجه ساتنا مراجعه کند. مدت زمان انتقال وجه در سامانه ساتنا 30 دقیقه است، این یکی دیگر از تفاوت های ساتنا و ساتنا است که ثابت در نظر گرفته می شود.

تبلیغات بنری

sadonline به نقل از سارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *