به گزارش وب سایت سارین، خرما و خرما حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان در میان سایر میوه های خشک است.
آنتی اکسیدان ها به عنوان جاذب رادیکال های آزاد عمل می کنند که التهاب را کاهش می دهند و به عنوان عوامل ضد سرطان عمل می کنند.
میوه خرما ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. این میوه سطح تری گلیسیرید خون را بهبود می بخشد، اکسیداسیون کلسترول و تصلب شرایین را کاهش می دهد که عامل مهم حملات قلبی و سکته است.
خرما می تواند به عادی سازی عملکرد دستگاه گوارش کمک کند. این میوه منبع فیبر محلول و نامحلول است که باعث حرکات منظم روده می شود و از یبوست یا اسهال جلوگیری می کند. خرما سرشار از روی، ویتامین های گروه B، فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و اسیدهای فنولیک است که به تقویت سیستم دفاعی بدن کمک می کند.
خوردن خرما در دوران بارداری می تواند به زایمان طبیعی کمک کند. مطالعات علمی وجود دارد که نشان می دهد خوردن خرما در هفته های آخر بارداری می تواند به کوتاه شدن زمان زایمان کمک کند.
خرما ممکن است به پیشگیری از بیماری های عصبی کمک کند. خرما سرشار از موادی است که حافظه و توانایی شناختی را بهبود می بخشد، مانند فلاونوئیدها و روی.
برنا
sadonline به نقل از سارین
ممکن است بپسندید
-
پزشکیان به تاجیکستان رفت
-
جزئیات بازداشت یون سوک یول؛ چه سرنوشتی در انتظار رئیس جمهور معزول کره جنوبی است؟
-
متن کامل دادخواست شکایت از خاندان پهلوی و دولت آمریکا
-
پنجره زمستانی تراکتور؛ سه بازیکن خارجی و نیاز به تقویت خط حمله در لیست اسکوچیچ
-
تفکیک وزارت راه و شهرسازی به سازمان امور اداری و استخدامی واگذار شد/ تا پایان سال ۵۰ هزار واحد مسکونی تکمیل خواهد