به گزارش سایت سادآنلاین، علی عبدالرزاق نژاد در زاهدان گفت: با پیگیری های مستمر و تلاش شبانه روزی تیم های بهداشتی و درمانی تاکنون موردی از ابتلای بیمار یا زائر آبله میمون در مرز جنوب شرقی کشور گزارش نشده است.
وی افزود: از روز گذشته اخباری مبنی بر ورود حجاج پاکستانی مبتلا به ویروس آبله میمون در فضای مجازی دست به دست می شود و این موضوع صحت ندارد و تنها سه نفر مشکوک به ابتلا به این بیماری بودند که توسط همکاران ما شناسایی شدند در مرکز ورود به مرز و اجازه ورود به آنها داده نشد.
دبیر کمیته اربعین بهداشت و درمان استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: از این سه نفر و تعدادی از همراهان آزمایشات لازم گرفته شد و آزمایشات لازم در آزمایشگاه مرجع سلامت انجام شد و سپس مورد ارزیابی و معاینه قرار گرفتند. . توسط متخصصین بیماریهای عفونی.
به گفته عبدالرزاق نژاد، پس از بررسی های دقیق علمی و آزمایشگاهی، خوشبختانه ابتلای این بازدیدکننده به آبله میمون تایید نشد و جای نگرانی نیست.
وی تاکید کرد: به شهروندان هم استانی و مردم عزیز ایران اسلامی این اطمینان را می دهیم که سربازان سفیدپوش و همیشه هوشیار نظام سلامت در سیستان و بلوچستان همواره در حالت آماده باش و آماده باش هستند و دست از تلاش بر نمی دارند. عمومی سلامت جامعه
دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این استان با پاکستان همجوار است که علاوه بر کل سال پذیرای خیل عظیمی از زائران است که از طریق سیستان و بلوچستان به اعماق کشور سفر می کنند. وی بیان کرد: با توجه به ورود خیل عظیم زائران و مسافران از این کشور که خطرات جدی بهداشتی و درمانی را به دنبال دارد، نقش نظام سلامت در استانداری بسیار حائز اهمیت است چرا که اگر حتی یک نفر با علائم وارد شود. ویروس ها و بیماری های عفونی می تواند خطرات جدی برای شهروندان کل کشور ایجاد کند.
وی تاکید کرد: با وجود همه این حساسیت ها خوشبختانه باید اعلام کرد که کادر پزشکی در استان سیستان و بلوچستان همیشه یک قدم جلوتر، بیدار و هوشیار در هر ساعت و با حفظ سلامت کشور هستند و تحت هیچ شرایطی به افراد مشکوک به عفونت راه نمی دهند. بیماری به آن وارد شود، زیرا آنها به کشور نمی دهند.
مهر و موم
sadonline به نقل از سارین