به گزارش سارین، سازمان های اطلاعاتی آمریکا مدعی شدند که ایران در پس حمله سایبری به ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ بوده است.
سرویسهای اطلاعاتی آمریکا در بیانیهای بدون ارائه مدرک اعلام کردند که معتقدند ایران مسئول هک کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه و رئیسجمهور سابق آمریکا است و گفت هک سایبری بخشی از تلاشهای گستردهتر تهران برای مداخله و شکلدهی بالقوه سیاست آمریکا بوده است. . آنها نتیجه انتخابات را می دانند.
این اولین باری است که دولت ایالات متحده مقصر هکهایی است که خطر دخالت خارجی در انتخابات را افزایش داده است، زیرا افبیآی و سایر سازمانهای اطلاعاتی ارزیابی میکنند که ایران و همچنین دشمنان پیچیدهتر چگونه ممکن است انجام داده باشند. به عنوان روسیه و ایران. چین، همچنان یک نگرانی بزرگ است.
این مقامات علاوه بر حمله به کمپین ترامپ، مدعی هستند که ایران همچنین تلاش کرده است تا کمپین انتخاباتی کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات در انتخابات نوامبر آمریکا را هک کند.
مقامات فدرال ادعا میکنند که هدف از هک کردن و فعالیتهای مشابه ایجاد اختلاف، بهرهبرداری از شکاف در جامعه آمریکا و احتمالاً تأثیرگذاری بر نتیجه انتخاباتی است که ایران آن را از نظر تأثیری که میتواند بر منافع امنیت ملی خود داشته باشد، بهویژه تلخ میداند.
افبیآی، دفتر مدیر اطلاعات ملی و امنیت سایبری و آژانس امنیت زیرساخت در بیانیه مشترک خود مدعی شدند: «ما شاهد افزایش فعالیتهای تهاجمی ایران در این دوره از انتخابات بودهایم، بهویژه نفوذهایی که افکار عمومی و شبکههای سایبری آمریکا را هدف قرار داده است». . عملیاتهایی که کمپینهای انتخاباتی را هدف قرار میدهند.»
نماینده ایران در سازمان ملل با رد این اتهامات، آن را بی اساس و بدون اعتبار توصیف کرد و تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران نه انگیزه و نه قصدی برای دخالت در انتخابات آمریکا دارد. هیأت ایرانی همچنین از ایالات متحده خواست که مدارک کافی برای اثبات ادعای خود ارائه دهد و اگر جنین کاری انجام دهد، ایران نیز به آن پاسخ خواهد داد.
ایالات متحده هنوز جزئیاتی در مورد اینکه چگونه به این نتیجه رسیده است که ایران مسئول این هک است، ارائه نکرده است و همچنین ماهیت اطلاعاتی را که ممکن است از کمپین ترامپ به سرقت رفته باشد، مشخص نکرده است.
اما این بیانیه ادعا میکند که جامعه اطلاعاتی ایالات متحده مطمئن است که ایرانیها از طریق مهندسی اجتماعی و سایر تلاشها به دنبال دسترسی مستقیم به افراد با دسترسی مستقیم به ستاد انتخاباتی دموکراتها و جمهوریخواهان بودند.
در این بیانیه همچنین آمده است که چنین تلاشهایی برای تأثیرگذاری بر انتخابات ریاستجمهوری آمریکا جدید نیست و ایران و روسیه پیش از این نیز از تاکتیکهای مشابهی برای مداخله در انتخابات استفاده کردهاند.
ایسنا
sadonline به نقل از سارین