ارتباط ساعات مصرف قهوه با خطر مرگ زودرس و بیماری قلبی

تبلیغات بنری


محققان نتایج یک مطالعه را روز سه شنبه در مجله قلب اروپایی منتشر کردند که در آن 40725 داوطلب بزرگسال 18 ساله و بالاتر بین سال های 1999 تا 2018 رژیم غذایی و اطلاعات سلامتی خود را مطالعه کردند.

هم کافئین و هم قهوه کافئین دار در رژیم غذایی شرکت کنندگان در این مطالعه گنجانده شد و زمان مصرف قهوه نیز در سه دوره صبح (از ساعت 4 تا 11:59)، بعد از ظهر (از 12 تا 4:59) و عصر 5 تا 3:59) طبقه بندی شد.

در پایان این دوره مطالعه، 4295 مورد مرگ به هر علت، 1268 مورد بیماری قلبی عروقی و 934 مورد سرطان ثبت شد.

در مقایسه با افرادی که نمی‌نوشند، خطر مرگ زودرس در افرادی که فقط صبح‌ها قهوه می‌نوشیدند، 16 درصد کمتر بود. خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی نیز برای آنها 31 درصد کاهش یافته است. اما کسانی که در طول روز تمایل به نوشیدن قهوه داشتند با خطر مرگ و بیماری های قلبی عروقی مواجه نشدند.

نویسندگان این مطالعه خاطرنشان کردند که نتیجه مثبت ثبت شده برای مصرف کنندگان قهوه صبح به کافئین یا بدون کافئین بودن قهوه بستگی ندارد.

نتایج این مطالعه نشان می دهد که مصرف قهوه در بعد از ظهر یا عصر می تواند ریتم شبانه روزی و سطح هورمون هایی مانند ملاتونین را مختل کند. سطوح پایین ملاتونین با فشار خون بالا و استرس اکسیداتیو و خطر بالای بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.

قهوه همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که با خنثی کردن رادیکال های آزاد که می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد، التهاب را در بدن کاهش می دهد.

به گفته نویسندگان نتایج این مطالعه، برخی از نشانگرهای التهابی خون معمولاً در هنگام صبح بیشتر است و بنابراین، اثر ضد التهابی شکل مصرف قهوه که در صبح مصرف می‌شود، ممکن است مفیدتر باشد. از نمونه با هدف نوشیدن قهوه در بعد از ظهر و عصر.

با این حال، برخی از کارشناسان هشدار داده اند که این مطالعه ممکن است دارای نقص و سوگیری باشد. به عنوان مثال، الگوی نوشیدن قهوه در صبح ممکن است نشان دهنده سبک زندگی سالم باشد. زیرا افرادی که صبح ها قهوه می نوشند ممکن است تمایل بیشتری به ورزش و غذاهای فرآوری نشده داشته باشند.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری snn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *