به گزارش گروه سیاسی سارین ، در سال های اخیر و با توسعه میکروپرندگان، این پهپادهای فوق سبک وارد سازمان رزم ارتش ها شده اند و تجربه جنگ اوکراین نشان می دهد که سامانه های رزمی مستقر شده اند. در خطوط نبرد در برابر حملات کوادکوپتر بسیار آسیب پذیر هستند.
علاوه بر این موضوع، فعالیت توپخانه دشمن همواره در جهت انهدام سامانه های پدافندی است و هم توپخانه و هم نیروی هوایی دشمن، اقدام سرکوب پدافند را در دستور کار قرار می دهند.
این موضوع در مدیریت صحنه نبرد تربیت پیامبر اعظم مورد توجه قرار گرفت و آشیانه های بتنی برای استقرار سامانه سوم پدافندی خردود افتتاح شد.
در تمرین سامانه سوم خرداد، از زمانی که موقعیتش مشخص شد، به پناهگاه سیمانی خود بازگشت تا از حمله توپخانه یا حمله ترکیبی کوادکوپترها در امان باشد.
رزمایش های سپاه ادامه دارد و گزارش های جدیدی از آخرین تمرینات تاکتیکی منتشر شده است.
در این رزمایش سامانه نهم دی نیز برای پیوستن به نبرد در میدان نبرد به همراه سامانه های سوم خرداد و دزفول باز شد.
درباره سایر سیستم های موجود در عمل بیشتر بیاموزید:
راه اندازی بخش دفاع رزمایش پیامبر اکرم / ویژگی های رزمی سامانه های پدافندی موجود در رزمایش قدرت پیامبر اکرم 19 + تصاویر
در بخشی دیگر از این رزمایش، سامانه 9 D یک بمب پرتاب شده هوایی از یک جنگنده را در کیلومتر 17 رهگیری کرد.
نهم، سیستم ساختمانی ایران با عملیاتی مشابه گنبد آهنین
سیستم سپاه نهم با هدف قرار دادن مجموعه ای از اهداف، توانایی خود را در محافظت از آسمان نشان داد. این سامانه به طور ویژه برای پهپادهای انتحاری، موشک های کروز و اهداف کم سرعت طراحی شده است.
برنده شد سیستم دفاعی 9 D بین 20 تا 30 کیلومتر و ارتفاع هدف قابل درگیری در این سامانه کاملا ایرانی 10 کیلومتر است و مجهز به مجموعه موشک های جدید و پیشرفته 9D است.
ماموریت ویژه موشک 9D انهدام موشک های کروز و بمب های پرتاب شده از هواپیما است، جنگنده های دشمن، بالگردها و پهپادها نیز به دنبال این موشک ایرانی هستند.
سیستم 9 Dبا ساختار متحرک و رادار مستقل روی هر پرتابگر به همراه 8 موشک آماده پرتاب، قادر است چندین هدف را هدف قرار دهد.
قرار دادن موشک ها در جعبه ها یا قوطی ها در بلوک های متعدد بارگذاری یک جعبه خالی و نصب راکت های جدید را آسان تر می کند.
سامانه 9D به عنوان یک سامانه کاملا متحرک با رادار مستقل در هر پرتابگر به همراه 8 موشک آماده شلیک و قابلیت درگیری همزمان با چندین هدف، نقش مهمی در تامین نیازهای پدافند هوایی کشور در حفاظت از تاسیسات حیاتی ایفا می کند. . .
در گزارشهای منتشر شده از این رزمایش، سامانههای TorM1 و دزفول پهپادهایی را که تأسیسات نطنز را هدف قرار داده بودند، با موفقیت منهدم کردند. لازم به ذکر است عملیات این سامانه ها به رادار هشدار زودهنگام الفجر 3 ساخت ایران متصل است که اهداف را تا فاصله 500 کیلومتری رصد کرده و مختصات فعلی سامانه های پدافندی را ارائه می کند.
لحظه شلیک موشک ها به هواپیمای مرگبار به سمت نطنز، گویا این یک نوع شاهد 136 است.
رادارهای هشدار الفجر (سمت چپ) و لاشه شهید 136 که توسط پهپادهای TorM1 و دزفول هدف قرار گرفت.
رزمایش مشترک نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ادامه دارد و تاکتیکهای تهاجمی و پدافندی توسط نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در حال آموزش است و نکته مثبت این رزمایش استفاده از بومیهای مدرن است. سیستم ها و تجربیات نبردهای اخیر اوکراین و رژیم صهیونیستی و تاکتیک ها با توجه به تهدیدات روز اجرا می شود.
نویسنده: سیدنویدریزو موسوی