امام حسین (ع) فرزندی به نام عبدالله نداشته است، پس چرا به ایشان اباعبدالله میگوییم؟

تبلیغات بنری


امام حسین (علیه السلام) را همیشه با القاب مختلف شنیده و یاد کرده ایم از جمله اباعبدالله. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا امام حسین (علیه السلام) را اباعبدالله می نامیدند در حالی که فرزندی به نام عبدالله نداشت؟ آیا شبهات و پاسخ هایی در این مورد در تاریخ وجود دارد؟

چرا امام حسین (علیه السلام) را اباعبدالله می نامیم؟

«عبدالله» در لغت به معنای عبدالله و عبدالله است و «اباعبدالله» به معنای اباعبدالله یا اباعبدالله است و او را فقط جریان شیعه سیدالشهدا علیه السلام می نامند; اما این لقب در میان امامان معصوم علیهم السلام به امام دیگر امام جعفر صادق علیه السلام برمی گردد.
حجت الاسلام والمسلمین مرتضی وافی خطیب و کارشناس مسائل دینی درباره لقب عبدالله در وصف امام صادق (علیه السلام) و رنسانس علمی آن حضرت گفت: این رسم عرب است که آن حضرت. برای اعطای عنوان برای حفظ احترام و شرافت مردم استفاده می شود. نام خانوادگی معمولاً از دو قسمت تشکیل شده است، اول نقش کلماتی مانند «آبا»، «اُم»، «اُخ» و «اُخت» و دیگری نامی است که به کودکان و افراد بالغ داده می شود.

وی در ادامه با اشاره به نام امام صادق (علیه السلام) گفت: ابا و ابو برای امام صادق (علیه السلام) نیز به کار می روند، اما باید به کاربرد و نقش آنها توجه شود. در جمله، همانطور که در جمله استفاده می شود.

این مبلغ و کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه نام فرزند دوم امام صادق علیه السلام «عبدالله» است، تصریح کرد: برای انتخاب نام خانوادگی پدر، همیشه نام پسر بزرگ پدر را انتخاب می کردند. اما امام صادق (علیه السلام) نام پسر دوم را داشت، البته در مواردی که فرزند اول دختر بود، نام پسری را که فرزند دوم خواهد بود، انتخاب کردند.

حجت الاسلام والمسلمین در ادامه با اشاره به لقب «اباعبدالله» متناسب با مقام امام حسین (علیه السلام) گفت: در ولادت امام حسین (علیه السلام) که مکرم ترین پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله قنداق کودک را گرفت و به صورت مبارک نگریست، سیدالشهدا علیه السلام نگریست و امام را خطاب به این جمله فرمود: «عزیز. علی الله اباعبدالله» و در زمان ولادت امام حسین (علیه السلام) پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) نیز از بدو تولد تا زمان شهادت آن حضرت را مشاهده کرد. البته لازم به ذکر است که یکی از معجزات حضرت محمد مصطفی (ص) نبوت ایشان بوده است و به همین دلیل در تعبیر اول می توان گفت که «اباعبدالله» نامی است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) گذاشته است. ) و برگزیده امام حسین (علیه السلام).

وی افزود: در روایات و روایات تاریخی آمده است که امام حسین (علیه السلام) فرزندی به نام «عبدالله» نداشتند، اما در جای دیگر درباره «عبدالله رضایی» که در عاشورا حضور داشت، به غیر از این اشاره شده است. به او. حضرت علی الاصغر (علیه السلام) در مقابل لشکر به شهادت رسید.
حجت الاسلام والمسلمین وافی تایید کرد: کار مهم دیگری که امام حسین (علیه السلام) انجام داد حفظ اصل دین و دین مبین اسلام بود چرا که به محض رسیدن به امامت به امامت رسید. آن قیام خونینی که در آن دین نابود شد. مردم در حال از بین رفتن بودند و امام حسین (علیه السلام) با انقلاب و حماسه خود دوباره برده داری را به جریان انداخت.

این سخنران و کارشناس مسائل دینی همچنین گفت: در زمان امامت امام صادق (علیه السلام) نیز همین اتفاق افتاد، زیرا در دوران امامت امام صادق (علیه السلام) از آن حضرت بود. به عالم شدن روی آورد و امام (علیه السلام) توانست این کار را انجام دهد. ایجاد قیام علمی در گسترش معارف اسلامی، اخلاقی و غیره. پس از امامت محمدجعفر الصادق (صلی الله علیه و آله) جریان روایات از اهل بیت (علیهم السلام) بیش از پیش آغاز شد و حدود 65 هزار روایت و حدیث شیعه از دوره هجری قمری حفظ شد. امامتشان (علیه السلام).

تبلیغات بنری

sadonline به نقل از سارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *