به گزارش سارین، کاهش فشار خون بهترین راه برای محافظت از بدن در برابر سکته است.
همچنین رعایت این عناصر در رژیم غذایی و خوردن این غذاها می تواند خطر سکته مغزی را تا 27 درصد کاهش دهد که در این قسمت به شما ارائه خواهیم داد.
ماهی قزل آلا
خوردن غذاهای غیر سرخ شده دو بار در هفته خطر سکته را کاهش می دهد و بهترین آنها ماهی قزل آلا است که حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است و التهاب شریانی را کاهش می دهد، جریان خون را بهبود می بخشد و همچنین خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد.
بلغور جو دوسر (گودوسر)
برای جلوگیری از سکته مغزی باید کلسترول بد را کاهش دهید. می توانید کمی برنج بپزید و از آن استفاده کنید که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سکته را کاهش می دهد، زیرا سطح کلسترول را کاهش می دهد.
لوبیا سیاه
لوبیا سیاه به دلیل داشتن فیبر بالا یکی از سالم ترین غذاها محسوب می شود. می توانید لوبیا سیاه را در رژیم غذایی خود بگنجانید و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سکته را کاهش دهید. لوبیا سیاه نیز منبع خوبی از پروتئین سالم است.
سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین یکی از بهترین غذاهایی است که می توانید برای شام بخورید. خوردن 150 گرم سیب زمینی شیرین 100 درصد نیاز به ویتامین A و ویتامین C را تامین می کند و باعث افزایش قدرت چشم، سیستم ایمنی، سلامت پوست و سیستم عصبی می شود. همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که رگ های خونی را تمیز می کند و بنابراین می تواند یک عامل پیشگیری کننده در برابر سکته باشد.
توت ها
آنتی اکسیدان ها به رگ های خونی کمک می کنند جریان خون را تقویت کرده و التهاب را کاهش دهند. بنابراین جای تعجب نیست که غذایی مانند زغال اخته که حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است می تواند خطر حمله قلبی و سکته را کاهش دهد. توت فرنگی و شاه توت دارای خواص یکسانی هستند.
اسفناج
اسفناج سرشار از منیزیم و همچنین ویتامین B و اسید فولیک است. رژیم غذایی حاوی اسید فولیک خطر سکته مغزی ناشی از فشار خون بالا را کاهش می دهد. کافی است صبح ها نصف فنجان اسفناج پخته شده استفاده کنید.
بادام
خوردن 30 گرم بادام در هفته، پروتئین، فیبر و چربی های غیراشباع را برای بدن تامین می کند، متابولیسم را بهبود می بخشد، سطح کلسترول بد را کاهش می دهد و همچنین منبع خوبی از ویتامین E است که رگ های خونی را تمیز می کند و از سکته مغزی جلوگیری می کند.
پوسته کره یا پسیلیوم
اسپرسو نوعی فیبر است که از یک گیاه به دست میآید و پوست آن به صورت پودر یا کپسول به فروش میرسد و یک مکمل غذایی عالی محسوب میشود و سطح کلسترول بد را کاهش میدهد، اسیدیته معده را متعادل میکند، التهاب را کاهش میدهد. خطر سکته مغزی
سیر
سیر حاوی مولکول هایی است که از لخته شدن خون جلوگیری می کند و خطر سکته را کاهش می دهد. سیر خام یک ماده موثر و غنی است که از سکته مغزی جلوگیری می کند.
شکلات تلخ
شیر شکلات سرشار از چربی و قند است، اما میزان بالای کاکائو موجود در شکلات تلخ می تواند عامل بسیار موثری در پیشگیری از سکته مغزی باشد و این راز موفقیت این فلاونوئید است. با خوردن شکلات تلخ در طول هفته می توانید خطر سکته مغزی را به میزان قابل توجهی کاهش دهید. البته مراقب باشید زیاده روی نکنید، در غیر این صورت اثر مثبت از بین می رود.
مهر و موم
sadonline به نقل از سارین