به گزارش سارین به نقل از نمناک، ویتامین های لیمو شامل مقادیر بالای ویتامین C، ویتامین های گروه B، ویتامین A و بسیاری از املاح معدنی بسیار مفید مانند پتاسیم، منگنز، منیزیم و غیره است.
میتوانید آن را به همه اسموتیهای مورد علاقهتان اضافه کنید یا فقط مقداری در صبح بخورید. همچنین می توانید مقداری لیمو را روی میز اتاق نشیمن یا پیشخوان آشپزخانه خود نگه دارید و هر زمان که خواستید میل کنید.
اما نکته مهم این است که لیمو را تازه و آبدار نگه دارید. تا خشک نشود و آب خود را از دست ندهد. برخلاف سایر سبزیجات مانند گوجه فرنگی، پیاز و حتی سیب زمینی، مردم ترجیح می دهند برای حفظ ارزش غذایی آنها را در یخچال نگهداری کنند.
لیمو معمولا در یخچال نگهداری نمی شود. اما در دمای اتاق، لیمو به سرعت خواص خود را از دست می دهد ویتامین C به نور و گرما حساس است. اگر به دنبال راه خوبی برای نگهداری لیمو هستید، گذاشتن آن در یخچال ایده خوبی نیست و همچنین نگهداری آن در دمای اتاق ایده خوبی نیست.
بهتر است لیمو را در یک کیسه پلاستیکی در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. کیسه های فریزر می توانند خواص لیمو را برای مدت طولانی تری حفظ کنند. با قرار دادن لیمو در یخچال، فقط فرآیند تنفس و خشک شدن را به تاخیر می اندازید، اما نگهداری آن در فریزر می تواند این مدت را برای مدت طولانی تری افزایش دهد.
به علاوه توصیه می شود لیمو را در جای تاریک و بدون نور نگهداری کنید، زیرا نور می تواند خواص لیمو را از بین ببرد.
مرطوب
sadonline به نقل از سارین