جدول زمانبندی واریز باقی مانده معوقات همسان سازی حقوق بازنشستگان

تبلیغات بنری


به گزارش سایت سادآنلاین، عیدعلی کریمی دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین با اشاره به مغایرت درآمد و هزینه های سازمان تامین اجتماعی گفت: تقاضا داریم دولت جدید در بازپرداخت هزینه های اجتماعی جدی باشد. بدهی های سازمان تامین. به اقدامات درست فکر کنید و این مهم را از ابتدا در دستور کار خود قرار دهید.

وی با اشاره به تاکید مسئولان فعلی مبنی بر پرداخت بدهی های دولت به این نهاد گفت: از مدیریت فعلی تامین اجتماعی تقاضا داریم با ما صادق باشند. نباید گفت بدهی دولت به تامین اجتماعی و همچنین بدهی تامین اجتماعی به داروخانه ها و بیمارستان ها تسویه شده است.

وی گفت: هفته گذشته با یکی از بیمارستان های تامین اجتماعی جلسه داشتیم و اعلام کردند بیش از 400 میلیارد تومان در حوزه درمان بدهکار هستند. به دلیل این بدهی، بیمارستان ها مجبور به کاهش پرسنل خود شده اند.

کریمی گفت: این بدهی ها باعث شد بیمارستان ها نتوانند به تعهدات خود در قبال بیماران عمل کنند. ضمن اینکه طبق قانون تکلیف هزینه های درمان از صفر تا صد باید رایگان باشد اما اینطور نیست.

دبیر اجرایی خانه کار استان قزوین با اشاره به عدم اجرای برابری حقوق بازنشستگان گفت: مستمری بگیران تامین اجتماعی نگران هستند که قانون تناسب با پرداخت 3 میلیون تومان مابه التفاوت قبل از انتخابات تمام شود. از مسئولان می خواهیم هر چه زودتر اصل تناسب را برقرار کنند. قانون تناسب بازنشستگان تامین اجتماعی نیز باید تغییر کند. امیدوارم دولت و مسئولان بعدی متوجه وضعیت نامناسب معیشت بازنشستگان شوند و تناسب را به نحو شایسته ای اعمال کنند.

کریمی گفت: از سال گذشته 5 ماه می گذرد و هنوز این قانون اجرایی نشده است. وزیر کار باید پاسخگو باشد.

پرداخت حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی در تهران و شهرستان ها طبق روال معمول بر اساس حروف الفبا از صبح روز 30 مرداد ماه آغاز می شود.

این پرداخت ها بر اساس زمان بندی اعلام شده انجام می شود و تا پایان 31 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری با انتقاد از فرمول تناسب گفت: متاسفانه فرمولی ارائه کردند که بازنشستگان تامین اجتماعی از تناسب بهره مند نشوند. ما به دنبال تضمین این هستیم که تناسب به نفع همه بازنشستگان تامین اجتماعی باشد.

حسن صادقی رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری ضمن محکومیت ترور اسماعیل هنیه گفت: این ضایعه را به همه مبارزان عدالت خواه و کسانی که در مقابل بی عدالتی می ایستند تسلیت می گویم.

وی با قدردانی از بازنشستگان شرکت کننده در انتخابات گفت: امیدوارم آقای پزشکیان در عرصه عمل موفق باشد و در عمل شاهد رویکرد عدالت محور ایشان باشیم. همچنین امیدوارم ساختار دولت آینده به گونه ای باشد که هر تشکل صنفی در دولت خود حضور داشته باشد و شورای دولت بر اساس اقوام و گروه های مختلف اجتماعی مختلط باشد.

وی گفت: برای تصدی پست وزارت کار باید شخصیتی ممتاز و جامع از جامعه کارگری انتخاب شود. فردی که در زمینه های رفاهی، رفاهی، تامین اجتماعی، روابط کار، هنری، حرفه ای و … اشراف کافی داشته باشد. ما معتقدیم آقای محجوب به دلیل تسلط بر تمامی جوانب و زمینه های مرتبط با وزارت کار مناسب ترین فرد برای وزارت کار است.

صادقی گفت: یکی از مهم ترین چالش هایی که با آن مواجه هستیم در حوزه مراقبت های اجتماعی و تامین اجتماعی است. موضوعاتی مانند تناسب، عدم پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی، مطالبات سازمان خصوصی، درمان رایگان و اجرای قانون اجباری، ارزان فروشی اموال در شستا و آوردن مردم به شستا با اتوبوس و غیره از مسائل عادی جامعه اجتماعی است. وزرای آینده از این مسائل آگاه هستند و برای حل آنها برنامه ریزی می کنند.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: وزیر کار باید در تمامی حوزه های وزارت کار اطلاعات لازم را داشته باشد. امروز سازمان فنی و حرفه ای ما که باید با آموزش و مهارت آموزی رایگان سر و کار داشته باشد کار خود را به درستی انجام نمی دهد. بخش روابط کار ما ناکارآمد است و تشکل های کارگری محدود به دولت و سازمان های زرد است.

وی به لزوم افزایش حقوق بر اساس تورم اشاره کرد و گفت: امروز از فقر سرمایه گذاری در تعاونی رنج می بریم. بر اساس قانون اساسی، اقتصاد ایران از سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی تشکیل شده است که سهم تعاونی ها 33 درصد است که تنها 5.7 درصد آن محقق شده است.

صدیقی بیان کرد: دلیل این اغتشاشات در حوزه های مربوط به وزارت کار این است که متولیان آن آگاهی لازم در این زمینه را ندارند. فردی که برای وزارت کار انتخاب می شود باید در این زمینه دانش لازم را داشته باشد و فقط به نمرات افراد اهمیت ندهد. امیدواریم رئیس جمهور در زمان انتخاب دولت به دانش مردم در مدیریت امور مربوطه توجه کند.

رئیس انجمن ایثارگران کار نیز از فرمول تناسب انتقاد کرد و گفت: متاسفانه فرمول را به گونه ای داده اند که تناسب چندان به درد بازنشستگان تامین اجتماعی نمی خورد. ما به دنبال تضمین این هستیم که تناسب به نفع همه بازنشستگان تامین اجتماعی باشد.

وی گفت: شنیدیم که دولت در قالب طرح یک فوریتی به دنبال اصلاح حقوق حداقل حقوق بگیران است. چرا دولت این کار را کرد؟ چرا که در برنامه هفتم و بودجه جاری سال جاری در هر دو بند بودجه چیزی که به آن برابری حقوق بگیر به کارگر می گویند نداریم. در حال حاضر کسانی که به صندوق دولتی بازنشسته می شوند تفاله نیستند.

وی گفت: فرمول متناسب با 90 درصد حقوق به حداقل دستمزد در دوران بازنشستگی این است که نسبت حقوق به حداقل دستمزد در دوران بازنشستگی 90 درصد آن نسبت است. این فرمول برای همه صدق نمی کند و این فرمول فقط شامل یک میلیون و دویست هزار نفر می شود.

صدیقی بیان کرد: در شعار خود بر نسبیت تاکید داشتند اما واقعیت آن چیزی نیست که به ما گفتند و چیز زیادی به حقوق بازنشستگان اضافه نمی شود. همچنین معتقدیم افزایش متناسب باید همزمان اعمال شود تا تورم در سال اجرا مشهود باشد و مستعد تورم و افزایش آن در سال های بعد باشد.

رئیس اتحادیه ایثارگران جامعه کارگری گفت: در مورد حداقل تعداد شاغل در سازمان تامین اجتماعی باید بگویم که فرمول دیگری باید برای آنها اعمال شود که بر اساس محاسبه سنوات سابقه کار است. یعنی باید سابقه پرداخت بیمه را در نظر گرفت.

او گفت: “به نظر می رسد هیچ حمایتی از تناسب وجود ندارد.” ابتدا سه میلیون تومان قبل از انتخابات واریز کردند و بعد متوجه شدند که اشتباه کرده اند. به همین دلیل است که آنها طرح فوری را برای مطابقت با حقوق حداقل حقوق بگیران به مجلس فرستادند، نه به خاطر عشق به علی، بلکه به دلیل نفرت از معاویه.

صدیقی گفت: من به بازنشستگان تامین اجتماعی می گویم که ما بزرگ ترین بازنده نسبیت هستیم و باید فرمول را تغییر داد. نظرات خود را منعکس می کنم و در هر صورت از منافع بازنشستگان دفاع می کنم.

رئیس انجمن صنفی ایثارگران جامعه کارگری گفت: پس از تناسب باید از دولت بخواهیم مواد 111 و 96 قانون تامین اجتماعی را به شدت اجرا کند. مستمری باید با توجه به نرخ تورم و هزینه زندگی افزایش یابد. در این مورد نیازی به تطبیق نیست.

رئیس اتحادیه ایثارگران ادامه داد: امیدوارم فردی به سمت وزیر کار انتخاب شود تا مجبور نباشیم دائماً این موارد را پیگیری کنیم و هرکسی که مسئولیت دارد پیگیر مطالبات بازنشستگان باشد. به هر حال هرکس وزیر شود او را مجبور می کنیم که تسلیم خواسته های شما شود.

صادقی با اشاره به آغاز دولت چهاردهم گفت: چندی پیش روزنامه کیهان مدعی شد اسب زین شده زیر پای دولت پزشکی افتاده است. یعنی دولت سیزدهم می گوید اسب اقتصادی به دوش دولت پزشکیان سپرده شده اما در مقابل واقعیت اقتصادی، نرخ تورم بالا، شرایط خاص و پیچیده بازار کار و بحران ها را نشان می دهد. در کشور صنعت خودرو، ناهماهنگی در بخش های مختلف اقتصاد به ویژه انرژی

وی گفت: نباید آمار و اطلاعات جعلی را بپذیریم. رکورد 80 ساله نرخ تورم شکسته شده و به بیش از 52 درصد رسیده است. نرخ واقعی بیکاری حدود 8.5 درصد است که توسط آمار دولت سیزدهم 7 درصد اعلام شده است. بر اساس گزارش‌های رسمی، حدود ۳۲ درصد از جمعیت ایران زیر خط فقر مطلق زندگی می‌کنند و ۴۰ درصد در آستانه فقر قرار دارند. نقدینگی و بدهی دولت به سیستم بانکی کشور دو برابر شد. بدهی دولت به صندوق توسعه ملی بالغ بر 100 میلیارد دلار و بدهی آن به نیروگاه های خصوصی کشور در سه سال گذشته بیش از سه برابر شده است. ارزش پول ملی در برابر دلار پس از 25650 تومان در مرداد 1400 بیش از 133 درصد کاهش یافت و به حدود 60 هزار تومان رسید. از نظر شاخص کارایی لجستیک، رتبه ایران از رتبه 64 جهانی در سال 2018 به رتبه 123 جهانی سقوط کرد و در بین کشورهای همسایه، پس از افغانستان در بدترین وضعیت قرار دارد. «453 هزار میلیارد تومان» بار مالی صندوق های ورشکستگی بر دوش بودجه 1403 و غیره سنگین است.

صدیقی با اشاره به ابلاغ بودجه خزانه داری دولت سیزدهم گفت: از سوی دیگر ابلاغ بودجه خزانه در پایان دولت سیزدهم این روزها جنجال های زیادی به پا کرده است. ابتدا داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت سیزدهم، ۱۴ مردادماه از واگذاری خزانه با مانده ۳۰ هزار میلیارد تومانی به دولت بعدی خبر داد، اما تنها یک روز بعد، احسان اعلام کرد و خاندوزی وزیر اقتصاد این دولت با صدور پیامی به محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری، موجودی خزانه را 18.5 هزار میلیارد تومان اعلام کرد. بدون اطلاع از رقم واقعی موجودی خزانه، همین تفاوت اعداد اعلام شده از سوی این دو مسئول نشان می دهد که اوضاع خوب نیست. شواهد نیز این را تایید می کند.

وی گفت: بنابراین انتظار می رود دولت چهاردهم در تنگنای شدید مالی قرار گیرد. اکنون سؤال من این است: این چه اسب زین شده ای بود که به دولت آقا جعفر سپرده شد؟ نه تنها اسب زین شده ای نیست، یک «اسب فلج» زیر پای دولت چهاردهم است.

منبع: الخبر آنلاین

تبلیغات بنری

sadonline به نقل از سارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *