حماس خواستار اتخاذ موضع سازمان ملل برای توقف حملات اسرائیل به مراکز درمانی غزه شد

تبلیغات بنری


جنبش حماس از سازمان ملل متحد خواست تا از موضع عملی و عملی برای جلوگیری از حملات رژیم صهیونیستی علیه مراکز پزشکی و سیستم سلامت غزه استفاده کند.

حماس بیانیه ای صادر کرد و بیانیه ای از جامعه بین المللی ، سازمان ملل و سازمان های بین المللی مربوطه صادر کرد تا از موقعیت عملی و مؤثر برای جلوگیری از حملات رژیم صهیونیستی علیه مراکز درمانی و مراکز درمانی خود استفاده کنند.

در بیانیه ای ، حماس رژیم صهیونیستی را به ادامه سیاست سیاست گذاری هدفمند و سازمان یافته در نوار غزه متهم کرد و افزود: بیمارستان شهید محمد الدره ، تنها مرکز تخصصی کودک در شرق شهر غزه ، پس از حملات اخیر کاملاً از خدمت بود.

در این بیانیه آمده است که تعداد بیمارستان ها و مراکز پزشکی در غزه که به دلیل حملات مستقیم هوا و توپخانه توسط رژیم اشغال اسرائیل بسته شده است ، به چهار مرکز رسیده است.

حماس رژیم صهیونیستی را یک جرم جدید و نقض آشکار قوانین بین المللی و انسانی توصیف کرد و آن را ادامه سیاست نسل کشی فلسطین و مهاجرت اجباری توصیف کرد.

این جنبش خواستار اقدام فوری سازمان ملل ، بهداشت جهانی و صلیب سرخ بین المللی برای متوقف کردن حملات ، پایان دادن به محاصره غزه و ورود فوری تجهیزات پزشکی و کمک های انسانی به منطقه شد.

در این بیانیه بر مسئولیت جامعه جهانی در مورد آنچه در غزه اتفاق می افتد تأکید می کند ، و افزود: هدف قرار دادن کودکان و مراکز پزشکی ، یک سند دیگر در مورد چهره فاشیستی رژیم صهیونیستی و جنایات مداوم آن علیه مردم فلسطین است.

حماس همچنین از جامعه جهانی خواست تا برای شکستن محاصره ظالمانه تحمیل شده به نوار غزه و اطمینان از ورود تجهیزات پزشکی ، مواد کمکی و نیازهای اساسی به منطقه تلاش کند.

اظهارات حماس پس از آن صورت گرفت که وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که بیمارستان کودکان شهید محمد الدارا در شهر شرقی غزه پس از حمله هوایی صهیونیستی معلول شد.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه افزود: “این حمله توسط پانل های انرژی و بخش مراقبت های ویژه بیمارستان و آسیب قابل توجهی به سیستم الکتریکی که در سایر قسمت ها برق ایجاد کرده بود ، هدف قرار گرفت.”

این وزارتخانه افزود: با بسته شدن بیمارستان الدرا ، تعداد بیمارستان های نوار غزه از ابتدای جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی به چهار بیمارستان افزایش یافته است.

ارتش صهیونیستی در 2 مارس از ورود کمک های پزشکی به نوار غزه جلوگیری کرد و در 2 مارس ، جنگ نسل کشی علیه نوار غزه از سر گرفت و در همان زمان منطقه را تشدید کرد.

رژیم اسرائیل برای هجدهمین سال متوالی غزه را محاصره کرده و به دلیل بسته شدن گذرگاه ها وارد قحطی شده است.

رژیم صهیونیستی جنگ علیه نوار غزه را در 7 اکتبر آغاز کرد و دو هدف اصلی جنبش حماس را از بین برد و اسیران صهیونیستی را از منطقه بازگرداند ، اما به اهداف بیان شده خود ، نابودی جنبش اسلامی حماس و آزادی اسیر صهیونیستی دست یافت.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری snn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *