خواص بی نظیر قلم گاو برای بدن

تبلیغات بنری


به گزارش وبسایت سارین، کارشناسان تغذیه بریتانیایی معتقدند عصاره قلم گاو، گوسفند و مرغ مملو از اسیدهای آمینه، کلسیم و کلاژن است و برای سلامت بدن، کاهش درد مفاصل و جوانسازی پوست، ناخن ها بسیار موثر است. و مو عصاره استخوان گاو سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت های بدن ضروری هستند.

پرولین سلولیت را کاهش می دهد و پوست را صاف می کند. بنابراین آب قلم از پیری پوست جلوگیری می کند. درد مفاصل را تسکین می دهد و عملکرد مغز و دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.

خواص قلم گاو برای بدن
عصاره قلم می تواند مواد مغذی مورد نیاز بدن برای متابولیسم را فراهم کند که بیشتر آنها در غذاهای آماده موجود نیستند. برای تقویت اندام های بدن، بهبود سلامتی و بهره مندی از معجزه قلم گاو، خوب است عصاره و آب قلم گاو را در برنامه غذایی خود قرار دهید. از خواص قلم گاو برای بدن و سلامتی می توان به موارد مهم زیر اشاره کرد:

تقویت سیستم ایمنی بدن
به تقویت استخوان ها و دندان ها کمک می کند
به کاهش وزن کمک می کند
سلامت پوست
تقویت کننده خلق و خو
عضله سازی
درمان التهاب
درمان سرماخوردگی و برونشیت
بهبود عملکرد کلیه و غدد فوق کلیوی
ناخن ها را قوی تر و سالم تر کنید
بهبود عملکردهای مغز
ضد تومور
ضد پیری
کاهش قند خون و دیابت
به بهبود خواب کمک می کند
تسکین تورم و درد مفاصل
کاهش التهاب روده
محافظت از سلول
اسید معده را عادی می کند
کمک به تنظیم خونریزی بینی
برای سیکل قاعدگی سنگین مفید است
درمان زخم
درمان هموروئید
خونریزی مثانه

آیا چربی گوشت گاو برای کبد چرب مضر است؟ بیماری کبد چرب یک اختلال کبدی مزمن و بدون علامت است که در اثر تجمع چربی و التهاب در کبد ایجاد می شود. کبد چرب به دلیل رژیم غذایی ناسالم شایع است. افراد مبتلا به کبد چرب باید از خوردن چربی خودداری کنند. قلم گاو حاوی مقادیر بالایی چربی است و افراد مبتلا به کبد چرب نباید از آب قلم استفاده کنند.

آیا آب قلم شما را چاق می کند؟
آب قلم نه تنها محدود به چاق شدن است، بلکه تاثیر مثبتی بر روند لاغری و کاهش وزن دارد. طبق تحقیقات، افراد چاق در مقایسه با افراد لاغر، باکتری های بیشتری به نام Firmicutes و باکتری های کمتری به نام Bacteroidetes در دستگاه گوارش خود دارند. مقادیر بیشتر ورمی کمپوست باعث می شود کالری بیشتری از غذا استخراج شود، بنابراین نسبت بالای ورمی کمپوست به باکتریاییدت ها عامل چاقی است.

قلم و آب قلم گاو حاوی مقادیر زیادی L-گلوتامین است که یک آمینو اسید ضروری برای بدن و سیستم گوارشی است که برای عملکرد صحیح آن بسیار مفید و موثر است. ال-گلوتامین باکتری های فیرمیکوتز روده را کاهش می دهد و از این طریق به کاهش وزن کمک می کند. خوردن سوپ قلم گاو قبل از غذا، وعده غذایی را کوتاه می کند و در نتیجه کالری کمتری مصرف می کند و در نتیجه به کاهش وزن و کاهش وزن کمک می کند.

چگونه قلم گاو بپزیم؟
طرز تهیه و پخت قلم بسیار ساده است. برای پخت قلم ابتدا باید آن را به قطعات کوچکتر برش دهید که کار ساده ای نیست و بهتر است قصاب این کار را برای شما انجام دهد. وقتی مداد از وسط دو نیم شد، وقتی به جوش آمد، آب و ژلاتین به راحتی بیرون می آید و داخل آب می رود. اگر قلم بریده نشود، پختن آن و برداشتن اسانس و تفاله آن مشکل خواهد بود.

قبل از شروع به پخت قلم ها، ابتدا آنها را بشویید سپس در ظرفی بریزید و روی سطح آنها آب بریزید. علاوه بر این، پیاز، سیر، هویج، چوب کرفس، چند برگ بو، یک عدد چوب دارچین و کمی فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید تا بوی نامطبوع آن از بین برود.

اگر همه این مواد را ندارید، به سادگی موادی را که دارید اضافه کنید.

پیاز را پوست بگیرید و به تابه اضافه کنید. بعد از پخته شدن پیازها را له یا رنده می کنیم و دوباره به محتویات قبلی اضافه می کنیم تا همان طعم را به آب قلم بدهد. در ابتدا از ادویه و نمک استفاده نکنید زیرا باعث می شود تابه آرام پخته شود. با افزودن سرکه، کلسیم و پروتئین بیشتری از آب میوه دریافت می کنیم. نصف فنجان سرکه اضافه می کنیم و این سرکه بافت های کلسیم و پروتئین را از قلم جدا کرده و وارد عصاره مورد نیاز می شود.

برای پخت قلم ابتدا شعله گاز را زیاد می کنیم تا بجوشد. پس از شروع به جوش آمدن مواد، حرارت را کم کرده و در قابلمه قرار دهید. شعله گاز باید خیلی کم باشد تا بعد از 8 ساعت پخت، آب آن تمام نشود. زمان پخت 8 تا 10 ساعت است.

بعد از اینکه قلم ها کاملاً پخت و تمام تفاله و شیره داخل قلم های آسیاب شده به آب اضافه شد، آب روغنی و غلیظ می شود. بگذارید کمی خنک شود. سپس قلم ها را تکان دهید تا تمام مغز آن جدا شود و آن را در کاسه بریزید. سپس تمام مواد را با همزن بزنید تا آب آن یکدست شود.

یا می توانید آب پنه آماده شده را از صافی رد کنید که در این صورت اگر استخوان کوچکی در آب پنه وجود داشت به راحتی می توانید آن را جدا کنید. در نهایت باید صبر کنید تا غذا خنک شود و سپس باقیمانده ژلاتین را در اندازه های دلخواه پر کنید و در فریزر بگذارید و در سوپ و آش استفاده کنید. بهتر است چربی قلم را بردارید زیرا بسیار چرب است و اگر چربی زیاد دوست ندارید ممکن است ناراحت شوید.

ویژگی های قلم برای لاغری
همان طور که اشاره کردیم، برخی از غذاهایی که ممکن است چاق کننده به نظر برسند و حاوی چربی زیادی هستند، نه تنها چاق کننده محسوب می شوند، بلکه به دلیل دارا بودن خواص، مواد معدنی و ویتامین های فراوانی که برای سلامتی لازم است و می توانند در کاهش وزن موثر باشند، به حساب می آیند. به همین دلیل خواص کاهش وزن و سلامتی قلم بسیار بالاست و بهتر است از آن در رژیم غذایی خود استفاده کنید و آن را مخصوص کودکان تهیه کنید.

منبع: رژیم الغفاری

تبلیغات بنری

sadonline به نقل از سارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *