خوردن غذاهای چرب چه خطراتی دارد؟

تبلیغات بنری


به گزارش سارین، دانشمندان بیمارستان Qilu در دانشگاه شاندونگ چین دریافتند که غذاهای پرچرب باعث تغییرات منفی در فلور روده، افزایش التهاب مزمن در بدن، افزایش خطر بیماری قلبی و اختلال در سیستم ایمنی بدن می شود. گروه اجتماعی.

این مطالعه نشان داد که رژیم غذایی پرچرب با تغییرات مکرر در خانواده و یازده نوع باکتری در روده مرتبط است. این تغییر باعث التهاب سد مخاطی می شود و منجر به افزایش سطح اینترلوکین ها می شود، مولکول هایی که نقش کلیدی در سیستم ایمنی دارند. این به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری هایی مانند عفونت، آلرژی، آسم و اختلالات التهابی و خود ایمنی را افزایش می دهد.

این مطالعه همچنین ارتباط رژیم غذایی پرچرب را با تغییرات ژنتیکی منفی که می تواند بر مغز، سیستم ایمنی بدن و افزایش خطر چاقی و سرطان روده بزرگ تأثیر بگذارد، تأیید کرد. علاوه بر این، التهاب سیستمیک مزمن ناشی از چنین رژیم غذایی عامل مهمی در ایجاد سندرم متابولیک است، وضعیتی که حساسیت بدن را به بیماری های مختلف افزایش می دهد.

نتایج این مطالعه در مجله آمریکایی تغذیه بالینی (AJCN) منتشر شد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری snn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *