به گزارش خبرنگار اجتماعی سارین، در دنیای امروز مدیریت مصرف انرژی و گسترش استفاده از منابع تجدیدپذیر به یکی از اولویت های اصلی دستیابی به توسعه پایدار تبدیل شده است. تهران به عنوان یکی از شهرهای بزرگ دنیا با مشکلات زیست محیطی، مصرف انرژی و آلودگی هوا مواجه است.
در همین راستا علیریزو زاکونی شهردار تهران با اشاره به پروژه های شهرداری در حوزه انرژی گفت: در حوزه انرژی به دنبال خالی کردن تهران از انرژی گاز و جایگزینی آن با برق مانند بسیاری از توسعه یافته ها هستیم. کشورهای جهان جهان علاوه بر مزایایی که در زمینه اندازه گیری مصرف انرژی دارد، در حوزه پدافند غیرعامل نیز موثر است. زیرا یکی از عوامل خطرناک تهران در هنگام زلزله شبکه گاز است.
وی همچنین به ورود شهرداری به انرژی های تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: در تهران به دنبال استفاده حداکثری از انرژی های پاک هستیم، باید تخفیف در نظر گرفته شود.
به نظر می رسد شهرداری تهران در راستای تحقق اهداف توسعه اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی در مدیریت انرژی و استفاده از منابع تجدیدپذیر اقدامات موثری انجام داده است. این اقدامات نه تنها وابستگی به منابع فسیلی و افزایش دسترسی به منابع انرژی پایدار را کاهش می دهد، بلکه انتشار آلاینده ها و گازهای گلخانه ای را نیز کاهش می دهد.
بهینه سازی مصرف انرژی و آب
از سوی دیگر، بر اساس داده های آماری؛ شهرداری تهران بر فعالیت 517 ساختمان در زمینه بهبود مصرف برق و آب نظارت کرد. این اقدامات شامل تجهیز 226 ساختمان به سیستم مدیریت هوشمند گرمایش، 33 ساختمان به سیستم مدیریت هوشمند سرمایش و 24 ساختمان به سیستم مدیریت فن ترمینال است.
در 253 ساختمان، معاینه فنی موتورهای 400 ساختمان و ممیزی انرژی انجام شد که این اقدامات منجر به کاهش 17 درصدی مصرف سرانه آب و کاهش 1.41 درصدی مصرف انرژی در چهار ماهه سال جاری شد. نسبت به مدت مشابه سال قبل 1403 قلم.
به نظر می رسد همزمان با گسترش منابع تجدیدپذیر، شهرداری تهران در مجموع 1327 کیلووات نیروگاه خورشیدی در 66 نقطه در نقاط مختلف شهر نصب کرده است. این نیروگاه ها سالانه حدود 1990 مگاوات ساعت برق تولید می کنند و با کاهش 1288 تنی انتشار دی اکسید کربن تاثیر بسزایی در بهبود کیفیت هوای شهر داشته اند.
شهرداری تهران بر اساس آمارها 576 آبگرمکن خورشیدی در ساختمان ها و پارک های شهر نصب کرده است تا بتواند آب گرم شهروندان را تامین کند. محاسبات نشان می دهد که اقدامات شهرداری تهران در مدیریت انرژی و گسترش منابع تجدیدپذیر منجر به کاهش سالانه 773 تن گاز CO2 در بخش بهبود مصرف انرژی و 1512 تن گاز CO2 در بخش منابع تجدیدپذیر شده است.
ممکن است بپسندید
-
پزشکیان به تاجیکستان رفت
-
جزئیات بازداشت یون سوک یول؛ چه سرنوشتی در انتظار رئیس جمهور معزول کره جنوبی است؟
-
متن کامل دادخواست شکایت از خاندان پهلوی و دولت آمریکا
-
پنجره زمستانی تراکتور؛ سه بازیکن خارجی و نیاز به تقویت خط حمله در لیست اسکوچیچ
-
تفکیک وزارت راه و شهرسازی به سازمان امور اداری و استخدامی واگذار شد/ تا پایان سال ۵۰ هزار واحد مسکونی تکمیل خواهد