روایتی جدید از قطعی اینترنت، ابراروان و انحلال – سارین، اخبار ایران و جهان

تبلیغات بنری


به گزارش سارین، قطعی اینترنت در ایران دغدغه روزمره هر ایرانی است. اخیراً با انتشار اخباری مبنی بر احتمال قطع اینترنت در ایران، با اعمال محدودیت‌ها و قطعی اینترنت از یک سو و ضعف زیرساخت‌های شبکه اینترنت ایران با جهان و تحریم ابراروان، یک شرکت خصوصی ارائه دهنده فناوری ابری، از سوی دیگر چون این شرکت متهم به دست داشتن در فیلترینگ اینترنت در ایران بود، تصمیم گرفتیم این سوال را بیشتر بررسی کنیم که آیا ابراروان می تواند بازی کند. نقش در قطع اینترنت در ایران بیایید پرداخت کنیم

تاثیر تحریم ها بر شرکت عابر عرفان و نقش این شرکت خصوصی در قطع اینترنت

تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ابر اروان، این شرکت خصوصی ارائه‌دهنده فناوری‌های ابری، با چالش‌هایی مواجه شده است، اما ابراروان اتهامات و اتهامات بی‌اساس مبنی بر دخالت در فیلترینگ و قطع اینترنت را رد کرده و نشان داده است که به عنوان یک شرکت مصرف‌کننده اینترنت، اساسا نمی‌تواند. بر ساختار و فیلترینگ اینترنت کشور تاثیر داشته باشد. به همین دلیل حمایت از این شرکت خصوصی اینترنتی در شرایط تحریم نه تنها به حفظ منافع اقتصادی جامعه تجاری ایران کمک می کند، بلکه باعث می شود مردم ایران از فناوری های روز بهره مند شوند.

ابراروان در واکنش به تحریم های اتحادیه اروپا اعلام کرد که بارها اتهامات بی اساس و ادعاهایی مبنی بر نقش داشتن در محدودیت یا قطع اینترنت را رد کرده است. این شرکت همچنین شکست خود را در جنگ رسانه ای علیه شایعات و جعل واقعیت اعلام کرد و نتوانست به درستی از سلامت خود دفاع کند.

تاثیر اقدامات ابراروان بر توسعه کسب و کار

ابراروان با توجه به توزیع سایت های پاپ آپ ابراروان در 40 منطقه در سراسر جهان می تواند در توسعه تجارت و تجارت الکترونیک کمک کند. این نشان دهنده تعهد آپاروان به ارائه خدمات با کیفیت و پایدار به شرکت ها و مردم ایرانی است.

ماجرای رفع توقیف شرکت ابراروان

از آذر 1401 ابر آروان سکوت کرده و به ندرت اخبار رسمی از این شرکت منتشر می کند. اگر چه ابراروان با راه اندازی سامانه راداری در گزارش آنلاین اختلالات اینترنت در ایران شرکت کرد، اما از گزند فضای مجازی در امان نماند. این شرکت قبل از شروع به کار از پروژه ابری ایران خارج شد. سرانجام در 27 فروردین 1403 هجری شمسی یعنی سه سال پس از آن طوفان شدید، شرکت ابر عرفان در حساب رسمی توییتر خود اعلام کرد که پس از شکایت شرکت ابر آروان و ارائه مدارک فنی و حقوقی به دیوان عدالت اروپا، شرکت از اتحادیه اروپا اخراج شد. لیست تحریم ها با این حال نام ابر عروان همچنان در فهرست تحریم های آمریکا، استرالیا و انگلیس باقی مانده است.

در نهایت نگاهی اجمالی به ساختار و توزیع اینترنت در ایران شاید بسیاری از مسائل را روشن کند!

در ابتدا شرکت ارتباطات زیرساخت از طریق شریان های اصلی و 9 نقطه مختلف به اینترنت جهانی متصل می شود و سپس آن را در اختیار شرکت های FCP و اپراتورهای تلفن همراه قرار می دهد تا کاربران با ارائه خدمات از این شرکت ها به اینترنت متصل شوند. شرکت های FCP چیست؟ این شرکت ها همان شرکت هایی هستند که دارای مجوز مخابرات ثابت هستند که می توانند هر گونه خدمات مخابراتی و انتقال داده را در یک شبکه مستقل ارائه دهند و به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند. در مراحل بعدی، شرکت های ISP اینترنت را از FCP گرفته و آن را در اختیار کاربران روزمره، ارائه دهندگان ابر، شرکت ها و شرکت های اینترنتی قرار می دهند.

تبلیغات بنری

mehrnews به نقل از سارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *