به گزارش خبرگزاری دانشجویی ، نوسان مکرر قند خون می تواند منجر به مقاومت به انسولین و افزایش خطر کاهش عملکرد شناختی و بیماری هایی مانند آلزایمر شود.
وی به جای از بین بردن کامل کربوهیدرات هایی که منابع انرژی اساسی برای بدن هستند ، پیشنهاد می کند که به دنبال گزینه های کم کربوهیدرات مانند سالادهای غنی از سبزیجات و پروتئین و اولویت بندی مصرف پروتئین ها و چربی های سالم برای کمک به کاهش نوسانات قند خون باشید.
به عنوان مثال ، یکی از راه های ساده برای انجام این کار ، تغییر وعده غذایی صبحانه است. به عنوان مثال ، می توانید به جای جستجوی گزینه های زیاد کربوهیدرات مانند غلات یا نان ، یک کاسه پروتئین یا اسکروتوم بالا بخورید.
مغز بیش از 2 درصد از انرژی روزانه را مصرف می کند ، اگرچه تنها دو درصد از وزن بدن.
دکتر ساندیسون ، که پنج سال است که مغز را مطالعه کرده است ، می گوید: “من همیشه به مردم یادآوری می کنم که غذاهایی را که مواد غذایی را به مغز می دهند و نه به آن آسیب می رسانند ، می گویند.” مواد مغذی باید به مغز داده شود تا ترمیم شود ، به سموم می جنگد ، مواد شیمیایی مغزی تولید می کند و به طور کلی برای مدت طولانی جوان ، روشن و پرانرژی باقی می ماند ، این به معنای مصرف غذاهای سرشار از مواد مغذی و کم کربوهیدرات است. مواد مغذی برای ترمیم بافت ها ، ساخت سلول ها و تولید فرستنده های عصبی و کربوهیدرات های پایین تر برای ثابت نگه داشتن قند خون و جلوگیری از نوسانات شدید که باعث می شود بسیاری از عوارض جانبی برای کاهش عملکرد شناختی مانند سرگیجه ، اضطراب ، خستگی ، تحریک پذیری و کاهش غلظت کاهش یابد. منجر می شود
طبق توصیه های پزشکی ، مقدار سالم کربوهیدرات های روزانه حدود 2 گرم در روز مصرف می کند ، حدود 2 درصد از رژیم کالری با 2 کالری است. با این حال ، لازم به ذکر است که همه کربوهیدرات ها همان فواید سلامتی نیستند ، بنابراین کیفیت کربوهیدرات هایی که شما مصرف می کنید بسیار مهمتر از تعداد آنها است.
به عنوان مثال ، خوردن میوه های زیاد کربوهیدرات مانند انگور یا هندوانه پس از میان وعده حاوی پروتئین و چربی بالا مانند ماست یونانی باعث می شود که قند خون به آرامی سطح قند خون را به وجود آورد و به حالت عادی برگردد.
در وعده های غذایی ، ابتدا غذاهای پر پروتئین و پر پروتئین بالا بخورید و پس از آنها گزینه های کربوهیدرات بالایی مصرف کنید. همچنین سعی کنید از میان وعده های کم کربوهیدرات مانند خیار ، فلفل زنگ ، پنیر ، ماست یا گردو استفاده کنید.
خوردن شیرینی با معده خالی قند خون را به سرعت افزایش می دهد و سپس قند خون به سرعت کاهش می یابد. این قطره قند خون معمولاً باعث می شود احساس بدی داشته باشیم و باعث عصبی و گرسنگی شویم. این می تواند منجر به دیابت ، مقاومت به انسولین و اختلالات شناختی در طولانی مدت شود.
تعداد دقیق هر گرم کربوهیدرات های مصرفی ممکن است برای برخی از افراد استرس زا و آزار دهنده باشد و باعث استرس روانی شود که به مراتب مضر تر از سود آن است. بنابراین ، تغییر کلی عادات رژیم غذایی و توجه به موارد فوق و آگاهی از نوع و نحوه کربوهیدرات های مصرفی در طول روز می تواند مفیدتر باشد.
تغییر عادات غذایی به افزایش طبیعی کربوهیدراتهای سالم تر (مانند سبزیجات ، میوه ها ، غلات کامل) و کاهش مصرف کربوهیدرات های فرآوری شده و شیرین کمک می کند.
ممکن است بپسندید
-
کیم جونگ اون دستور افزایش تولید مهمات به سطح بیسابقه را صادر کرد
-
تمهیدات مترو تهران در زمان برگزاری سیوششمین نمایشگاه کتاب
-
فیلم گل سوم اینتر به بارسلونا توسط آچربی
-
بزرگترین مصرفکننده باوجود کمترین بهرهوری/ صنعت برق چرا درگیر بحران است؟
-
اختصاص بنکارت ۵۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای دانشجویان+فیلم