سهم فولاد از مصرف برق کشور ۹ درصد است

تبلیغات بنری


برای اطلاع رسانی گروه اقتصادی خبرگزاری دانشو همایش چالش های عدم تعادل انرژی و قیمت گذاری انرژی در صنعت فولاد در هتل اسپیناس خلیج فارس با حضور فعالان این صنعت برگزار شد. در این همایش که به همت خانه صمت ایران و انجمن فولاد، ذوب و ریخته گری استان یزد برگزار شد، مشکلات جدی سیاست های دولت در حوزه قیمت گذاری انرژی و برق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سید جواد حسینی کیا، عضو کمیسیون صنعت و معدن مجلس با تاکید بر ضرورت اصلاحات فوری در سیاست انرژی، از تصمیم به تشکیل جلسه فوق العاده برای بررسی مسائل انرژی و سرمایه گذاری در هفته آینده خبر داد. وی همچنین از تلاش برای استفاده از منابع انرژی عراق و ساخت نیروگاه های ویژه در این زمینه خبر داد.

حسینی نیا ادامه داد: تغییر نرخ ارز و افزایش بدهی ها تولیدکنندگان فولاد را تحت فشار قرار داده است و این موضوع اقدامات مناسب و قانونی را می طلبد.

سیدعلی محمد ابویی، نایب رئیس انجمن فولاد ایران نیز در سخنانی از سیاست های فعلی قیمت برق انتقاد کرد و آن را عامل اصلی مشکلات اقتصادی صنعت فولاد دانست. وی گفت: این وضعیت می تواند همه بخش های صنعتی کشور را با بحران شدید مواجه کند و باید سریعا اصلاح شود.

سید مجتبی رضوی، نایب رئیس اتاق صنعت، معدن و تجارت ایران بر ضرورت خودکفایی صنعت در تامین انرژی تاکید کرد و افزود: احداث نیروگاه های مستقل تنها راه موثر برای جلوگیری از بحران انرژی است. اگر این مسائل نادیده گرفته شود، آینده صنایع کشور در خطر خواهد بود.

بهادر اهرمیان، عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نیز به مشکلات فراوان این صنعت اشاره کرد و گفت: برای رفع این بحران ها، بخش خصوصی و دولت باید همکاری بیشتری داشته باشند.

جهانبخشی شکری رئیس خانه «سومات» ایران نیز با اشاره به مشکلات اقتصادی و عدم تعادل انرژی از مسئولان خواست هر چه سریعتر برای حمایت از تولیدکنندگان اقدام کنند. وی هشدار داد: در صورت ادامه این وضعیت، صنایع کشور ورشکست خواهند شد.

علی اکبر رضایی دبیر انجمن فولاد یزد نیز از عدم تعادل دولت در سیاست انرژی انتقاد کرد و افزود: این مشکل می تواند منجر به ورشکستگی صنعت فولاد و در نتیجه اقتصاد ملی شود.

انوش راهم، دبیر سازمان خطوط لوله و مشخصات سندیکا با اشاره به تاثیر منفی معضل انرژی بر بیکاری و ناامنی اجتماعی، خواستار اصلاح سیاست های دولت در این زمینه شد.

در پایان این همایش فعالان صنعت از دولت خواستند تا با ایجاد تغییرات فوری در قوانین انرژی، از زیرساخت های صنعتی کشور حفاظت کرده و از بحران بزرگتر جلوگیری کند. به گفته آنان، در صورت توجه به این موضوعات، صنعت آهن و سایر بخش های اقتصاد کشور با خطر جدی مواجه خواهد شد.

آرمان خلجی، عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت نیز هشدار داد که مشکل ناشی از عدم تعادل برق می تواند بر بازپرداخت اقساط بانکی و هزینه های تولید تاثیر منفی بگذارد.

وی تاکید کرد: دولت باید سیاست جبرانی را اجرا کند تا شرکت ها بتوانند هزینه های خود را مدیریت کرده و بحران ها را به حداقل برسانند.

بهادر اهرمیان، عضو هیئت مدیره انجمن فولاد نیز از سهم 15 درصدی فولاد به منابع آبی کشور خبر داد و افزود: سهم فولاد 14 میلیارد متر مکعب گاز در سال است.

وی به وزن نسبی فولاد در مصرف برق جمهوری اشاره کرد و گفت: سهم صنعت فولاد در مصرف برق تقریباً 8.5 تا 9 درصد است و 60 درصد برق صنعت فولاد با هزینه آنها تولید می شود. .

اهرمیان همچنین با اشاره به اینکه سقف برق در این صنعت 15 درصد است افزود: این در حالی است که سقف صنعت فولاد 35 درصد است.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری snn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *