به گزارش سادآنلاین، ماجرا از این قرار است که شهرداری تهران به مناسبت سالگرد مشروطه، حسن اسدی زیدآبادی (خبرنگار) این تصویر از شیخ فضل الله نوری را روی بیلبوردی قرار داده است، اما وی با اعتراض گفت: «چرا شیخ. فضل الله نوری؟ آیا به عنوان نماد آزادی از آزادی استفاده شده است؟» نوشت: در ابتدای خیابان آزادی، عکسی از فردی که گفته بود آزادی کلمه زشتی است را گذاشتند و اینگونه معرفی کردند: عاشق آزادی در برابر انحراف!
پس از این توئیت حسن اسدی زیدآبادی، بحث های زیادی را در پی داشت که در ادامه می خوانید.
آیا آنها را قبیله شریف می نامیدند؟ چرا این همه روزنامه پر از کفر را که باعث تضعیف عقاید مسلمانان می شد، توقیف نکردند؟
امیدرضا یکی از کاربران فعال مجازی است که در واکنش به اظهار نظر حسن زیدآبادی در توئیت های متعددی سعی در بررسی ابعاد مختلف این پرونده داشت: (متن این متن حفظ شده است):
شیخ فضل الله نوری؟ آزادی؟
نظرات آنها را برای آزادی ببینیم.
1- برای آنها با کلمه آزادی شروع می کنم:
اگر از من شنیدید، کلمه آزادی را حذف کنید، زیرا این کلمه در نهایت ما را شرمنده خواهد کرد.
2- آزادی بیان:
«قرآن بر عدم آزادی قلم و زبان استوار است».
3- دموکراسی و مشروطیت:
«آیا نمی دانی که وکالت در امور عامه جاری نیست، زیرا این امر بر عهده شیعیان است، یعنی صحبت از امور عمومی و مصالح عمومی منحصر به خود او یا نمایندگان عامه او است و به دیگری ارتباطی ندارد؟ و دخالت دیگران در این امور حرام و غصب ولایت پیامبر صلی الله علیه و آله است.
4- برابری انسان (مسلمان و غیر مسلمان، زن و مرد):
چقدر بی ادب و حسود! ببین، صاحب قانون تو را عزت داده و به تو امتیاز داده است، چون اسلام آوردی! و خودت را از امتیازات محروم می کنی و می گویی: من باید با مجوس و ارمنی و یهود برادر و برابر باشم؟
5- تحصیل دختران:
رواج مسکرات، رواج فاحشهخانهها، افتتاح مدارس دخترانه و دبستانهای دخترانه و استفاده از پول برای نماز و حج در تأسیس کارخانه و تعمیر معابر و خیابانها خلاف شرع است.
بهترین
sadonline به نقل از سارین