به گزارش سارین، مطالعه ای که توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا انجام شد نشان داد افرادی که روزانه چای داغ می نوشند نسبت به افرادی که چای نمی نوشند 74 درصد کمتر در معرض ابتلا به گلوکوم هستند.
ایرنا در گزارشی نوشت: دلیل این رابطه هنوز مشخص نیست، اما جالب است که تنها نوشیدن چای حاوی کافئین با کاهش خطر ابتلا به گلوکوم مرتبط است. دلیل این رابطه هنوز مشخص نیست، اما جالب است که فقط نوشیدن چای حاوی کافئین با کاهش خطر ابتلا به گلوکوم مرتبط است.
وی در ادامه تاکید می کند: قهوه بدون کافئین و چای سرد و همچنین نوشیدن قهوه ارتباطی با این بیماری نشان نداده است.
گلوکوم به گروهی از بیماری ها اطلاق می شود که در آن مایعی در چشم ایجاد می شود و با ایجاد فشار به عصب بینایی آسیب می رساند. این بیماری عامل اصلی نابینایی در میان سالمندان است.
به گفته محققان، افراد سیاه پوست، افراد دارای سابقه خانوادگی ابتلا به آب سیاه و افرادی که فشار خون بالا، دیابت یا سایر مشکلاتی که بر جریان خون تأثیر می گذارد، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
در این مطالعه 1700 شرکت کننده مورد بررسی قرار گرفتند و 5 درصد از آنها به گلوکوم مبتلا بودند.
به طور کلی، تیم تحقیقاتی دریافتند که خطر ابتلا به گلوکوم در بین افرادی که بیش از شش بار در هفته چای داغ مینوشیدند، ۷۴ درصد کمتر بود.
ایرینا
233217
sadonline به نقل از سارین
ممکن است بپسندید
-
جزئیات بازداشت یون سوک یول؛ چه سرنوشتی در انتظار رئیس جمهور معزول کره جنوبی است؟
-
متن کامل دادخواست شکایت از خاندان پهلوی و دولت آمریکا
-
پنجره زمستانی تراکتور؛ سه بازیکن خارجی و نیاز به تقویت خط حمله در لیست اسکوچیچ
-
تفکیک وزارت راه و شهرسازی به سازمان امور اداری و استخدامی واگذار شد/ تا پایان سال ۵۰ هزار واحد مسکونی تکمیل خواهد
-
صداوسیما به هادی عامل کفن هدیه داد! / ناراحتی و اعتراض عامل: دلم را شکستند!