قرآن محوری باید اصل اساسی در هیئت‌های مذهبی باشد

تبلیغات بنری


در همایش سالانه نمایندگان همسران و فرزندان طلاب جامعه المصطفی؛

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی سارین ، معاون آموزشی و فرهنگی جامعه المصطفی در همایش سالانه نمایندگان زنان و فرزندان طلاب جامعه المصطفی از نهادهای مذهبی به عنوان افراط گرایی نام برد. عوامل اصلی رشد فرهنگ و معارف اهل بیت علیهم السلام.

حجت الاسلام صالح با تقدیر از افراد شرکت کننده در برگزاری این نشست گفت: سربلندی مصطفی باعث پرورش نیروهای قوی بین المللی می شود و در این جلسه شاهد ارائه بخشی از این توانایی ها بودیم. استفاده از ابزار هنری برای انتقال پیام های فرهنگی و دینی یک ضرورت است و توجه به اصل زیبایی شناسی در ابلاغ رسالت قرآن و اهل بیت علیهم السلام همواره باید مورد تاکید قرار گیرد.

هیئت ها باید برنامه خاصی برای شناخت حضرت فاطمه (س) داشته باشند.

وی با تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حضرت زهرا (س) بانویی است که توانست به درجه عصمت برسد. بیش از 135 آیه در قرآن کریم به طور مستقیم یا غیرمستقیم به حضرت فاطمه (س) اختصاص دارد و لازم است نهادهای مذهبی برای آگاهی از ابعاد مختلف زندگی آن حضرت برنامه ویژه ای داشته باشند.

معاون فرهنگی و تربیتی المصطفی در ادامه سخنان خود بیان کرد: رهبر انقلاب در بیانیه مرحله دوم انقلاب سه مرحله خودشناسی، جامعه سازی و تهذیب را ذکر کردند. اگر مقامات دینی به این پیام توجه کنند پیشرفت خواهند کرد. حضرت زهرا سلام الله علیها در دعای نفس خود می فرمایند: خدایا مرا در خود خاضع کن. خودفروشی و خودسازی در مباحث آموزشی مطرح می شود. عزت نفس یعنی احساس کرامت در افراد. ذلت به دستور پیامبر(ص) به معنای تواضع در برابر خداوند و دوری از تکبر در جامعه است.

فروتنی عامل رشد انسان است

وی تواضع و پرهیز از تکبر را ریشه رشد دانست و گفت: این روحیه انسان را از ظلم و دوری از پند و خودخواهی باز می دارد. قرآن کریم در بیان صفات عبدالرحمن، حیا و تواضع را از اولین صفات ذکر کرده است. بحث اخلاق اجتماعی و احساس حیا اولین قدم در خودسازی است.

حجت الاسلام صالح با اشاره به ویژگی های متقیان در کلام امیرالمومنین (علیه السلام) گفت: امیرالمومنین در این خطبه یکی از ویژگی های انسان های با تقوا را کوچک بودن مخلوقات دانست. چشمان آنها اگر خالق در نظر انسان بزرگ بود، همه چیز در نظر انسان بی ارزش بود.

از ویژگی های تابلوها، ترکیب مضامین مذهبی و اجتماعی است

وی یکی از ویژگی های هیئت ها را آمیختن مسائل دینی با مسائل اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی های اجتماعی حضرت زهرا (س) شجاعت و شجاعت ایشان است. گاهی از ترس از بعضی کارها و کارهای خوب دست می کشیم.

لزوم توجه به ساختار مدیریتی هیئات مذهبی

المصطفی معاون پرورشی و فرهنگی در ادامه نهادهای دینی را یکی از عوامل اصلی توسعه فرهنگ و تربیت اهل بیت علیهم السلام برشمرد و گفت: بحث ساختار و مدیریت است. هیئات مذهبی اولین نکته مهم در این زمینه است. از نظر سازمانی، کار بر حسب استعداد تقسیم می شود و این توصیه در قرآن کریم نیز دیده می شود، زیرا گفته می شود موسی و برادرش هارون بر اساس توانایی خود در گسترش دین خدا، کار را تقسیم کردند.

وی تجربه کار دسته جمعی را یکی دیگر از مزیت های حضور در تیم ها دانست و افزود: تیم ها باید محور آموزش و پرورش باشند و محدود به برگزاری نماز و مناسک نباشند و باید برنامه آموزشی داشته باشند.

در مرکز قرآن؛ اصل اصلی در مراجع دینی

حجت الاسلام صالح اصل محوری قرآن را در هیئت های مذهبی دانست و گفت: نور گروه قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) هستند که هرگز از یکدیگر جدا نمی شوند. . بحث روخوانی و حفظ قرآن به صورت گروهی انجام شود.

معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش بر لزوم استفاده از فرصت بزرگ میلاد و شهادت امام اطهار (ع) تاکید کرد و اظهار داشت: در هیئت ها به سراغ یکدیگر می رویم، احوال آنها را جویا می شویم و برای رفع مشکلات تلاش می کنیم، اینها هستند. ارزش هایی که باعث ایجاد فرصت ها می شود از حضور شما در این گردهمایی های ارزشمند قدردانی می کند.

گفتنی است در پایان این مراسم مجوز هیئت های تازه تاسیس عاشقان زهرا، حضرت معصومه (س)، هیئت فاطمیون، هیئت فاطمه زهرا (س) و هیئت حضرت فاطمه (س) برگزار شد. از اندونزی، هیئت ابن زهرا، هیئت ابن السقلین، هیئت درخواست کنندگان به حضرت زهرا(س)، هیئت جنت الحسین(ع) معرفی شد. به مسئولان این هیئت ها.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری snn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *