به گزارش سارین، بر اساس فهرست به دست آمده، ارزش پای بره ممتاز کیلویی 910 هزار تومان و سس کباب بره و گوساله 265 هزار و 810 تومان برآورد شده است.
در میادین تره بار کشور لاشه گوسفند کیلویی 759 هزار تومان معامله می شود.
ماهیچه گوسفندی یکی از پرتقاضاترین انواع گوشت قرمز با نرخ 699 هزار تومان و گوشت بره بدون استخوان با قیمت کیلویی 900 هزار تومان عرضه می شود.
مغز گوسفند سنگسر و شهمیرزاده در بازار ملی 655 هزار و 310 تومان و دم گوسفند سنگسر و شهمیرزاده 189 هزار و 960 تومان به فروش می رسد.
بره بدون استخوان و بدون چربی 655 هزار تومان و کله پاچه گوسفند سنگسر و شهمیرزاده 200 هزار تومان خریداری می شود.
گران ترین نوع گوشت قرمز گوشت بره است که قیمت آن به یک میلیون و 180 هزار تومان می رسد و آب گوشت بره کیلویی 720 هزار تومان به فروش می رسد.
گردن بره و سر بره به ترتیب 690 هزار تومان و 738 هزار تومان به فروش می رسد.
فیله بره
1,390,000
پای بره
919000
گوشت بره بدون استخوان و چربی پخته شده است
655,310
گردن گوسفند
689900
یک کیلوگرم ماهیچه گوسفند
699000
بسته بندی گوشت بره (10 کیلوگرم)
759000
سفارش گوشت بره بدون استخوان
900000
سیستم مغزی گسوند سنگسر و شهمیرزاد
655,310
آش گشوندی
719900
دم گوسفند سنگسر و شهمیرزاده
186960
ضدعفونی کشتارگاه گوسفند
500000
سر گوسفند
738,874
خورش بره
950000
منبع: تجارت نیوز
sadonline به نقل از سارین