
اما این مدرسه قبلا جوایزی را کسب کرده است. پس از اینکه طراحی این مدرسه زیبا در سال 1400 مقام اول را در جایزه معمار سال 1400 در بخش دولتی کسب کرد، در سال 1401 اخباری مبنی بر نامزدی طرح آن برای دریافت جایزه بین المللی آقاخان در سال 2022 به گوش رسید. و شیوه های اسلامی و راهبردهای معماری سنتی مدرنیته و تأثیر آن بر توسعه.
معماری خیره کننده
مدرسه گدگل با همت خیرین و با حمایت فعالان بخش خصوصی در روستای سیدبار گدگل حوزه برنامه ریزی سیستان و بلوچستان احداث شد. طراح مدرسه زیبای روستای سیدبر گدگل که جزو طرح شهر چابهار است آرش علی آبادی است که حدود 3 سال با تیم خود برای طراحی این مدرسه وقت گذاشت. علی آبادی به همشهری میگوید: «محورهای مختلفی در طراحی مدرسه انجام شد. و همچنین طراح و معمار مدرسه این بوده است که مکان ایجاد شده تنها یک مدرسه نباشد و به مرکز محله و فعالیت های اجتماعی روستا تبدیل شود.
علاوه بر طراحی و ساخت مدرسه، از توانایی گلدوزی محلی اهالی نیز استفاده شد و به گفته علی آبادی، برای توانمندسازی بانوان روستا، گلدوزی مورد توجه قرار گرفت و پس از آن صفحه اینستاگرام بنوک راه اندازی شد. این کار یک اتفاق اقتصادی بود که درآمد آن کمک زیادی به ساخت مدرسه کرد.
گردشگری در مدرسه
این مدرسه در زمینی به مساحت حدود 500 متر مربع و شامل 4 کلاس درس می باشد. علاوه بر کلاس های درس، دارای کتابخانه و فضاهای چند منظوره از جمله اقامتگاه های توریستی است.
مدرسه روستا به دلیل داشتن پنجره ها و طراحی دایره ای، در حال حاضر بادهای بسیار سردی را تجربه می کند و ساکنان می توانند به راحتی از کتابخانه، سایت و امکانات آن در کنار دانش آموزان استفاده کنند. مدرسه اکنون همان چیزی است که باید می بود. نقطه عطفی برای نسل آینده سیدبار گدگال برای موفقیت بیشتر. را
sadonline به نقل از سارین