میدان دادن به تشکل‌ها به جای پیمانکاران/ انتقاد از بلاتکلیفی قانون سمن‌ها

تبلیغات بنری


در نشست NGO ارائه شد

به گزارش سایت سارین به نقل از ایسنا، ابویی، دفتر مرکزی ستاد سیمان تهران در نشست تشکل های مردم نهاد که به مناسبت روز ملی سیمان برگزار شد، با اشاره به اینکه ستاد سیمان تهران با همکاری شبکه سراسری سیمان سازماندهی شد و گفت: در صدد هستیم تا صدای امروز، چالش ها و سخنان سمنز به گوش مسئولان و مردم برسد.

وی با اشاره به تاریخ تشکیل ستاد سمنها در تهران، اظهار داشت: سمنها به عنوان کارشناسان شهرستانی در حوزه مشورتی به عنوان بازوی مشورتی اعضای شورای شهر تهران تشکیل شده و آنها نقش الگوبرداری از سمنها را دارند. و نقش نظارتی آن به عنوان ناظر بر شهر، فارغ از فراز و نشیب ها و بدون توجه به میزان موفقیت در دستیابی به این سه هدف، باید گفت، سعی شد محل ملاقات و خانه دیگران باشد. – تشکل های دولتی با هم متحد شوند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از ارکان توسعه در کشور رسانه ها و تشکل ها هستند و باید در کنار هم باشند، گفت: معتقدم امروز حاکمیت در کشورها باید کار را به حلقه های میانی بسپاریم و اگر بخواهیم حاکمیت کنیم. کشور، نقش اصلی را سمن ها و سازمان ها در برنامه ریزی، نظارت و ارائه مطالبات باید داشته باشند، مدیریت کشور باید بداند که باید از توانمندی های سازمان ها بهره ببرد.

وی تصریح کرد: امروز نیز بسیاری از بارهای دولت ها در عرصه های مختلف بر دوش سیمان ها افتاده است و دولت ها باید به سمتی حرکت کنند که در تصمیم گیری ها، نقش نظارتی و پیگیری ها به سیمان ها ارزش دهند. وی درباره مطالبات گفت: رسانه ها و تشکل ها اهداف مشترکی دارند که پیگیری مطالبات مردمی است و سیمان ها بدون توجه به گرایش های سیاسی و ساختارهای سنگین اداری، با روحیه داوطلبانه و کارشناسانه وارد میدان شدند. صدا از خود مردم، مسلماً پذیرش آنها توسط مردم بهتر و سریعتر خواهد بود. اما معتقدیم دولت ها به دلیل عدم آگاهی و ایمان، رویکردهای متفاوتی نسبت به سیمان داشتند و برخی از دولت های خوب و برخی دولت های ضعیف از این توانایی سیمانی استفاده کردند.

وی با تاکید بر اینکه تقویت و توانمندسازی زیرساخت ها و خدمات لجستیکی در سمنس یکی از درخواست های اعضای سمن است، خاطرنشان کرد: قوانین سنگین یکی از چالش هاست و سازمان هایی که می خواهند به خوبی عمل کنند باید حق بیمه و مالیات و ایجاد فرصت برای سازمان های بازاریابی را پرداخت کنند. به جای پیمانکاران یکی دیگر از درخواست های اعضای سمنس است. اولین راهبرد ما این است که شاخص و مرجع مشخصی از سیاست سمن ها را فعال کنیم و زمینه توسعه سازمان های مردم نهاد به ویژه برای نسل جوان را فراهم کنیم.

ابو ابویی بر استفاده از توانمندی های آینده پژوهی سیمنز تاکید کرد و گفت: قوانین و زیرساخت های قانونی سازمان ها با چالش هایی مواجه است و تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است و سیمنز بر اساس مصوبات هیات وزیران و قانون تنظیم مقررات ارتباطات فعالیت می کند. . تشکل ها بیش از یک دهه است که بین مجلس و سازمان ها درگیر بوده اند و نوساناتی به این سو و آن سو می کنند بدون اینکه به نتیجه ای برسند.

وی افزود: پیش بینی ضوابط داخلی، تامین زیرساخت ها، اختیار نهادی خاص به عنوان مرجع صدور مجوز، شناخت سازمان ها به عنوان تصمیم گیرنده و استفاده از توان انسانی آنها از جمله راهکارهایی است که انتظار می رود مورد توجه قرار گیرد.

وی با انتقاد از عدم وجود قانون مشخص در مفهوم آن، گفت: تشکل ها بر اساس مصوبه هیات وزیران تشکیل شده است نه قانون و این قانون بیش از یک سال بین مجلس نمایندگان و دولت مبادله شده است. دهه است و لازم است در توسعه سازمان ها انسجام وجود داشته باشد و این امر باید به عنوان بخشی انجام شود و سیمنز جزء ارکان تصمیم گیری داوران محسوب شود.

خامنه ای در ادامه با ابراز امیدواری از اینکه با کمک رسانه ها بتوانیم اقدامات مهمتر و بهتری انجام دهیم، گفتند: رسانه ها می توانند کمک شایانی به این امر کنند. ترویج موسسات خیریه و رسانه ابزاری موثر برای ارتباط با خیرین است

وی با ارائه این پیشنهاد خواستار تشکیل کارگروه مشترک با اصحاب رسانه برای بیان کار و اقدامات خیران شد و گفت: باید بتوانیم در کنار هم گام های موثر و بزرگ تری در این زمینه برداریم.

تبلیغات بنری

sadonline به نقل از سارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *