به گزارش خبرگزاری برنا، یک گروه تحقیقاتی روش جدیدی از پروبیوتیک های محیطی را ارائه کرده است. آنها از نانوذرات برای محافظت از پروبیوتیک ها استفاده کردند. این نانوذرات به روش رسوب با حلال تولید شده و اثربخشی آنها در شبیهسازیهای آزمایشگاهی و آزمایشهای حیوانی تایید شد. نتایج این پروژه در مجله LWT منتشر شده است.
هنگام مصرف، پروبیوتیک ها می توانند به حفظ تعادل میکروارگانیسم ها در روده کمک کنند، اما اغلب باید در شرایط دشوار در سیستم گوارش، مانند اسید معده، صفرا، و سایر چالش ها در روند گوارش موفق باشند
در این مطالعه، دانشمندان دو ماده طبیعی-زین (پروتئینی از ذرت) و پلی ساکاریدهای محلول سویا- را ترکیب کردند تا فرمولی را ایجاد کنند که پروبیوتیک ها را در خود محصور کرده و از آنها در برابر استرس های محیطی محافظت می کند.
نتایج امیدوارکننده بود. پروبیوتیکهای کپسولهشده نرخ بقای قابلتوجهی در شرایط مختلط گوارشی دارند. هنگامی که پروبیوتیک های پوشش داده شده روی موش ها آزمایش شدند، آنها نه تنها از سیستم گوارشی جان سالم به در بردند، بلکه سلامت روده را نیز بهبود بخشیدند.
میکروبیوتای روده موشها تنوع و سطح بالایی از باکتریهای مفید را نشان داد، در حالی که باکتریهای مضر کاهش یافت.
چنگ چنگ، عضو تیم، گفت: این تحقیق میتواند منجر به مکملهای پروبیوتیک مؤثرتر شود که از هضم در سیستم گوارشی جان سالم به در میبرد و سلامت روده را بهبود میبخشد و راه را برای غذاهای عملکردی بهتر هموار میکند.
انتهای پیام/