نمایشگاه انفرادی کارتون و کاریکاتور «کمال الفن» افتتاح شد/ این خطوط ساده آثار «کمال شریف»

تبلیغات بنری


به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی سارین ، «سیدامیر جاوید» معاون بین الملل حوزه هنری «مسعودی نجابتی»، پیشوای هنرهای تجسمی «مسعودی شجوی طباطبایی» بازیگر انقلاب در این مراسم «مازیار بیژنی»، «عبدالرحمنی ناژه» دبیر جشنواره معروف عمار الکساندرا فالدینا از روسیه حضور داشتند «کمال شرف». از یمن خانواده شهید مصطفی محمد میرزایی تنها شهید ایرانی تشییع شده در یمن و خانواده شهید ایرلو حضور داشتند.

“کمال شرف”; هنرمندی با سبک

این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی آغاز شد. مسعود شجوی طباطبایی در سخنانی به نمایشگاه مشترکی که با «کمال شرف» در عراق برپا کرده است، اشاره کرد و گفت: تکنیک کار کمال شرف شاید ساده به نظر برسد، اما او تکنیک فوق العاده ای دارد و از معدود هنرمندانی است که آثارش سبک است. و در میان هزاران اثر، یکی کار او را می شناسد.

وی ادامه داد: مقاومت، حوادث تلخ سال گذشته و آمارهایی مانند شهادت روزانه 41 کودک فلسطینی از جمله موضوعاتی است که کمال شرف به آن توجه ویژه ای دارد. در بحث تبیین جهاد، اتفاقاتی که در صحنه کاریکاتور و کاریکاتور ایشان رخ می دهد، نوعی تبیین جهاد به معنای تبیین مقاومت مردم فلسطین است و خوشحالیم که هنرمند گرانقدر یمنی این جبهه امروز در این گروه حضور دارد.

هنرمند «عبدالملک بدرالدین خسی» از وی تشکر کرد

عبدالرحمنی ناجه در مراسم افتتاحیه گفت: به عنوان رئیس مجمع همبستگی یمنی های مقیم ایران از جمهوری اسلامی ایران به خاطر دعوت از دوست و هنرمند عزیزمان کمال شرف و حمایت از هنر مقاومت تشکر می کنم. . در یمن می دانید در این چند سال یمن حوادث زیادی را پشت سر گذاشته است، از جمله تجاوزات عربستان سعودی و متحدانش و پس از آن طوفان الاقصی و مشارکت یمن در این اختلافات.

وی بیان کرد: کمال شرف از معدود هنرمندان یمنی است که در هنر نقاشی و کاریکاتور به مقاومت و مظلومیت یمن پرداخته است. او از شهرت فراوانی برخوردار بود و حتی عبدالملک بدرالدین حوسی نیز از اجراهایش تشکر کرد.

عبدالرحمنی ناژه در پایان گفت: این نمایشگاه تقریباً اولین رویداد هنری یمن در این زمینه است و ما تمایل داریم با محور مقاومت و هر آنچه که منجر به پیوند فرهنگی ایران و یمن می شود از دیگران در عرصه های مختلف هنری دعوت کنیم. بیایید تلاش کنیم روابط فرهنگی ایران و یمن را تقویت کنیم.

آمریکا و رژیم صهیونیستی از چه می ترسند؟

در ادامه برنامه مرضیه هاشمی دبیر جشنواره فیلم عمار از دیگر سخنرانان مراسم افتتاحیه گفت: این هنرمند با هنر خود بسیار صحبت می کند. هر هنرمندی مخصوصاً در کشورهای جبهه مقاومت وظیفه ای دارد و نمی تواند فقط نقاشی کند، بلکه باید واقعیت فعلی را بگوید و نسل کشی این 15 ماه را نشان دهد.

وی در ادامه بیان کرد: اگرچه بسیاری از مردم دنیا از اتفاقات رخ داده آگاه هستند، اما بسیاری هنوز در خواب هستند و وظیفه هر یک از ما این است که فریاد بزنیم، صدای خود را بلند کنیم و فعال باشیم. در اینجا برادر کاریکاتوریست کمال شرف نمونه کوچکی از هنرمندانی است که با هنر خود پیامی را به جهان می فرستند و ما وظیفه داریم چنین ارتباطی را با مردم برقرار کنیم و پیام مقاومت را محکمتر به جهانیان برسانیم. .

هاشمی با اشاره به تصویر خط مقاومت آمریکا گفت: در پنجمین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی دیدیم که آمریکا چه کرد. آمریکا قاسم سلیمانی را تروریست اعلام کرده است و ما می دانیم که حقیقت کاملاً خلاف آن چیزی است که آمریکا می گوید و حاج قاسم سلیمانی چقدر برای منطقه زحمت کشیده و چند کشور را نجات داده است. برای انگلیس و آمریکا، شهید قاسم سلیمانی تروریست بود، زیرا آنها خودشان بزرگترین تروریست ها هستند.

این فعال رسانه ای تاکید کرد: مردم دنیا تشنه واقعیت هستند و بهترین کار انتقال پیام از طریق هنر است. رهبر انقلاب فرمودند هنر ابزار اصلی است و مردم باید بیدار شوند.

هاشمی با یادآوری اینکه سال 2025 باید سال پیشرفت و اعتلای بشریت باشد، گفت: اما در ابتدای سال جاری شاهد انجماد 8 نوزاد، حمله به بیمارستان ها و ربوده شدن رئیس بیمارستان بودیم که باعث سلامتی شد. بهبود وضعیت 8 کودک سوالی که این اتفاقات در دنیا به گوش می رسد؟

وی ادامه داد: من یک آمریکایی هستم و می دانم که اکثر مردم به دلیل نمایش و تبلیغات دولت آمریکا خیلی چیزها را نمی دانند و وقتی مردم از خواب بیدار شوند دنیا تغییر می کند و این دلیل اصلی ترس از آمریکا و رژیم صهیونیستی

هاشمی هوشیاری جوانان را به دلیل ارتباط و فعالیت گسترده آنها در شبکه های اجتماعی ارزیابی کرد و اعلام کرد: اطلاع رسانی رویدادها به دست مردم می رسد و بر عهده ماست. ما باید بدانیم که وظیفه ما در بحبوحه این نسل کشی چیست. من معتقدم خداوند در آن دنیا از ما خواهد پرسید که شما چه کردید که 50 هزار شهید دادید؟ کمال شرف، برادر یمنی ما، کسی است که می تواند به این سوال پاسخ مثبت بدهد.

وی در پایان گفت: امیدوارم به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی و کشورهای همراه اسرائیل باشیم و شاهد ظهور منجی جهان باشیم.

سپس بسته رسانه ای با موضوع مادر شهید مصطفی محمد میرزایی تنها شهید ایرانی تشییع شده در یمن پخش شد.

من همیشه خود را یک سرباز در جنگ می دانم

در ادامه برنامه مراسم تجلیل از کمال شرف کاریکاتوریست یمنی با حضور «سیدامیر جاوید» معاون امور بین الملل حوزه هنری، «مسعودی نجابتی»، «مسعودی شجوی طباطبایی» عبدالرحمن ناژه، مرضیه هاشمی، الکساندرا فالدینا از روسیه، مادر شهید مصطفی محمد میرزایی و فرزند شهید ایرلو، لوح تقدیر و چراغ جامعه جدید به کمال شرف اهدا شد. جشنواره مردمی عمار

پس از این مراسم، کمال شرف در سخنانی گفت: قبل از ورود به موضوع نمایشگاه و آثارم از مادر شهید میرزایی تجلیل می کنم و این قول را می دهم که پس از بازگشت به یمن رسماً مزار شما را زیارت خواهم کرد. پسر و به طور غیررسمی برای شما و همه مادران شهدا زیارت و دعا می کنم.

وی ادامه داد: در این لحظه احساس متضادی بین غم و شادی و شادی دارم. خوشحالی از شرکت در این مراسم و غم تماشای کلیپی درباره سخت ترین فاجعه انسانی منطقه، داستانی که جلوی چشم همه جهانیان در حال رخ دادن است و دلیل آن بر همگان آشکار است. مردم جهان اما همه فقط تماشا می کنند و برخی نه تنها تماشا می کنند بلکه به این جنایتکار کمک می کنند تا جنایات خود را انجام دهد.

این هنرمند یمنی گفت: حضور مقامات جمهوری اسلامی و خانواده های شهدا در این مکان برای من مایه مباهات است. خانواده شهید ایرلو شهید ما هستند، شهیدی که برای ما یمنی ها فداکاری های زیادی کرد. این افتخار شاید یکی از بزرگترین افتخاراتی باشد که یک هنرمند می تواند در محور مقاومت به آن دست یابد.

وی در ادامه درباره نحوه کار در کاریکاتور و تجلی معنای مقاومت در آثارش گفت: بیش از بیست سال است که کاریکاتور کار می کنم و کاریکاتور همیشه برایم هنری بوده که درباره آن صحبت کنم. در درون من اتفاق می افتد، نه فقط برای پول درآوردن یا کار در روزنامه نگاری. من کاریکاتور را هنری می‌دانم که نشان‌دهنده اعتقاد من و محور مقاومت است و همیشه خودم را در جنگی دیده‌ام که در آن سرباز هستم.

کمال شرف تاکید کرد: این اعتقادی است که من به آن بسیار ایمان دارم و از امام خمینی(ره) است که آمریکا شیطان بزرگ است و همچنین سید حسین بدرالدین حوسی که در دعوت خود در یمن به مقایسه آن پرداخته است. قرآن را با واقعیت اجتماعی که در آن زندگی می کنیم مقایسه کرد. همین باور است که همیشه باعث شده در جنگ با دشمن احساس سربازی کنم.

کمال شرف گفت: این باور باعث شد که هنر کاریکاتور را یک کار جهادی ببینم که لزوماً محدود به کار روزنامه نگاری یا هنرهای معمولی نیست و این روحیه و اعتقاد در شکل گیری افکارم بسیار مؤثر بود.

این هنرمند تصریح کرد: همیشه سعی کرده ام هنرم را در زمان مناسب ارائه کنم، مانند تیری که در زمان مناسب به هدف می زند و به همین دلیل سبکی از کار طراحی کرده ام که از خطوط بسیار ساده استفاده می کند. تا کار سریعتر انجام شود. این سبک برای دنیای ارتباطات که سرعت انتقال و تغییر پیام ها بسیار بالاست مناسب است.

وی ادامه داد: سعی می کنم اطلاعات و ایده های بسیار پیچیده ای را با خطوطی ساده به مخاطب منتقل کنم، چیزی که در طول سالیان متمادی آموخته ام، معتقدم موفقیت یک اثر هنری جدا از همه مولفه های هنری رازی نهفته است. شاخص، و این توفیق خداوند است

این کاریکاتوریست یمنی گفت: این هنر زبان قابل فهمی دارد که نظر و مظلومیت مردم فلسطین را در بر می گیرد و این ارائه مختصری از هنر و ایده های من و نحوه اجرای آن بود.

وی در پایان گفت: به این افتخاری که جشنواره عمار به من داد افتخار می کنم و آن را ادای احترام به راه مقاومت در مهمترین و تاریخی ترین برهه های محور مقاومت می دانم. این افتخار به همگان انگیزه و انگیزه می دهد تا برای مقاومت در منطقه تلاش کنند.

من هم به این جایزه ای که جمهوری اسلامی به من داده افتخار می کنم، کشوری که همیشه حافظ همیشگی محور مقاومت بوده است.

بر اساس این گزارش، در پایان مراسم افتتاحیه، گروه هنرمندان حاضر در مراسم از نمایشگاه انفرادی کاریکاتور و کاریکاتور «کمال الفان» در نگارخانه عالی بازدید کردند.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری snn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *