هنر برای من همچون سلاح سرباز در میدان جنگ است

تبلیغات بنری


به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر سارین، در ابتدای این مراسم مسعود شجوی طباطبایی کاریکاتوریست و هنرمند مشهور انقلاب اسلامی به سخنرانی پرداخت. وی در سخنان خود با اشاره به ویژگی های خاص آثار کمال شرف گفت: آقای شرف تکنیک ساده ای دارد اما از هنرمندانی است که آثارش سبک و هویت خاص خود را دارد.

شجوی طباطبایی همچنین گفت: کاری که در عرصه کاریکاتور انجام می دهند نوعی جهاد تبیینی است که تاثیر عمیقی بر افکار عمومی دارد. وی در پایان برای کمال شرف آرزوی سلامتی کرد و از حضار خواست از آثار وی در نمایشگاه لذت ببرند.

پس از سخنرانی مسعود شجاعی طباطبایی، عبدالرحمن راجع، رئیس مجمع همبستگی یمنی های مقیم ایران بر روی سکو آمد و سخنان خود را آغاز کرد. وی با قدردانی از مسئولان جشنواره عمار و حوزه هنری گفت: از همه مسئولان به ویژه مسئولان جشنواره عمار کمال تشکر را دارم و از حمایت آنها از هنر مقاومت در یمن قدردانی می کنم.

راجع در ادامه افزود: یمن در سال های اخیر حوادث زیادی را پشت سر گذاشته است اما هنرمندانی مانند کمال شرف با آثار خود صدای مقاومت یمن را به گوش جهانیان رسانده اند. وی همچنین بیان کرد: کمال شرف از معدود هنرمندانی است که در یمن در هنر نقاشی و کاریکاتور فعالیت داشته و در این عرصه نقش بسزایی دارد.

راجه در پایان از همه هنرمندان خواست تا نقش خود را در تحکیم روابط فرهنگی و هنری ایران و یمن ایفا کنند.

در ادامه این مراسم مرضیه هاشمی دبیر پانزدهمین جشنواره عمار با اشاره به شرایط موجود گفت: باید واقعیت کنونی را با هنر بیان کرد. در این 15 ماه که نسل کشی اتفاق افتاد، خیلی ها خواب بودند. ما باید در سال 2025 انسانیت بیشتری می دیدیم، اما اکنون شاهد شهادت 8 نوزاد دیگر هستیم.

وی افزود: حوادث هر روز تکرار می شود و تک تک ما وظیفه داریم این بی عدالتی را به صدا در آوریم. امیدواریم توانایی خود را در برقراری ارتباط و ارسال پیام مقاومت به جهان تقویت کنیم.»

هاشمی درباره نقش رسانه ها و اطلاع رسانی به جوانان نیز گفت: آمریکا سردار سلیمانی را تروریست معرفی کرد اما می دانیم که اینطور نیست. رسانه‌های امروز نقشه واقعی جنگ را دارند و آمریکا رسانه‌های اجتماعی و رسانه‌ها را کنترل می‌کند تا مردم بیدار نشوند، اما اکنون مردم بیدار شده‌اند و آمریکا را می‌ترساند.»

وی در ادامه تاکید کرد: اکنون وظیفه ما بسیار سنگین است. ما باید تلاش کنیم تا مردم جهان را بیدار کنیم و این نسل کشی را به گوش جهانیان برسانیم. خدا از ما می پرسد وقتی این همه شهید شدند چه کردی؟

دبیر جشنواره عمار همچنین به نقش مهم کمال شرف در این مسیر اشاره کرد و افزود: وی با هنر کاریکاتور خود تمام توان خود را برای بیان حقایق به کار گرفته است و ما نیز با تمام توان تلاش می کنیم تا در این راه موفق باشیم. این را مدیون خانواده شهدا هستیم.»

ارزیابی هنرمندی که مقاومت را به تصویر کشید/ کمال شرف: هنر برای من مانند سلاح سرباز در میدان جنگ است.

در ادامه این مراسم شخصیت های معروفی چون مسعود نجابتی، مسعود شجوی طباطبایی، عبدالرحمن روژی، مرضیایی هاشمی، اسکندر فولدین، الکساندرا فالدینا، سید امیر جاوید و خانواده معظم شهدا به کمال شرف تقدیم کردند. مصطفی محمد میرزایی.

کمال شرف کاریکاتوریست یمنی پس از دریافت جایزه خود در سخنانی عنوان کرد که کاریکاتور را از 20 سال پیش آغاز کرده و همواره آن را وسیله ای برای بیان افکار خود در عرصه مقاومت می داند. وی ادامه داد: کاریکاتور برای من همیشه راهی برای بیان آنچه می خواهم در مورد محور مقاومت بوده است، نه راهی برای کسب درآمد. برای من این هنر مانند سلاحی است که یک سرباز در میدان جنگ از آن استفاده می کند.»

شرف در لحظه دریافت جایزه در ادامه به بیان احساسات مختلط خود پرداخت و افزود: در این لحظه آمیزه ای از غم، شادی و شادی را احساس می کنم. خوشحالی از شرکت در این مراسم و ناراحتی از دیدن کلیپی که نشان دهنده یک فاجعه سخت انسانی در منطقه است. وی همچنین ضمن تجلیل از مادر شهید میرزایی قول داد پس از بازگشت به یمن بر مزار فرزند شهیدش زیارت کند.

شرف در بخشی دیگر از سخنان خود به نقش جمهوری اسلامی ایران در حمایت از جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره پشتیبان جبهه مقاومت بوده است.

وی همچنین با قدردانی از حمایت ها از جشنواره عمار، آن را زمان حساس و مهمی در محور مقاومت دانست. شرف افزود: این بزرگترین افتخاری است که یک هنرمند در محور مقاومت می تواند تجربه کند.

این کاریکاتوریست یمنی در ادامه درباره تأثیر اعتقاداتش بر آثارش گفت: من به سخنان امام خمینی (ره) که فرمودند آمریکا شیطان بزرگ است، اعتقاد دارم. این باور باعث شد که کاریکاتور را یک اثر جهادی و هنری غیرعادی بدانم. وی در ادامه با بیان اینکه در خلق آثار خود از سبکی خاص و سازگار با زبان امروزی دنیا استفاده می کند، افزود: این زبان برای همه مردم جهان قابل درک است و مظلومیت مردم فلسطین را به بهترین شکل نشان می دهد. “

شرف در پایان سخنان خود به توفیقات خداوند در موفقیت آثار هنری خود اشاره کرد و گفت: به اعتقاد من رمز موفقیت هر کار هنری توفیق خداوند است. بدون این موفقیت، هیچ اثر هنری نمی تواند به موفقیت برسد.»

در پایان از مخاطبان سالن به دیدن آثار کمال شرف در نمایشگاه «کمال الفان» دعوت شد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری snn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *