به گزارش سایت سارین، سفارت استرالیا در تهران روز گذشته در پستی در اینستاگرام بدون در نظر گرفتن آداب و رسوم و اعتقادات مردم ایران موضوعی غیراخلاقی را تبلیغ و اعلام کرد که نیازمند پیگیری مسئولان و پاسخگویی سفیر است. دلیل نقض پرچم قرمز او خطوط جامعه میزبان اما این عمل چه بود؟
در مطلبی که به زبان فارسی در سایت سفارت استرالیا در تهران منتشر شده است، آمده است: «امروز با استفاده از رنگ بنفش در زوایای مختلف و کاپ کیک های خوشمزه که با عشق درست شده اند، رنگ بنفش بپوشید ما تلاش میکنیم تا محیطی حمایتکننده ایجاد کنیم که در آن همه، بهویژه جوانان LGBT، بتوانند به هویت خود افتخار کنند، بنابراین اجازه دهید همه با هم برای داشتن آیندهای روشنتر و فراگیرتر با حمایت از تفاوتها کار کنیم.»
“روز بنفش بپوش” برای حمایت از همجنسگرایی در استرالیا نامگذاری شد. اما سفارت این کشور در تهران بدون توجه به آداب و رسوم و اعتقادات مردم ایران با استفاده از نمادهای بنفش، برگزاری مهمانی و تبلیغات عمومی سعی در ترویج این موضوع غیراخلاقی داشت.
وزارت خارجه باید سفیر استرالیا را احضار کند
به عنوان مثال حسن هانی زاده، کارشناس مسائل سیاست خارجی معتقد است قوانین بین المللی و جمهوری اسلامی ایران علاوه بر احضار سفیر استرالیا، باید تفاهم نامه محکمی به سفیر استرالیا ارائه کند و اقدامات دیپلماتیک لازم را در این زمینه انجام دهد. زیرا این اقدامات شرایطی را برای کشورهایی فراهم می کند که معتقدند قدرت بالاتری برای نقض قوانین کشورمان و اعمال حاکمیت خود دارند.
وی ادامه داد: پروتکل های بین المللی در این زمینه بسیار روشن است و هر کشوری که در کشور دیگری سفارت دارد باید به قوانین آن کشور احترام بگذارد و شرایطی را ایجاد نکند که به هیچ وجه قوانین بین المللی زیر پا گذاشته شود.
سفیر هیچ کشوری حق ندارد برخلاف قوانین کشور مقصد اقدام کند
در ادامه علی رضا تکونیا دیگر کارشناس سیاست خارجی نیز گفت: سفیر هر کشوری اگرچه از مصونیت قضایی برخوردار است، اما موظف به رعایت قوانین کشور مقصد است و حق ندارد برخلاف قوانین کشور مقصد اقدام کند. . کشورهای غربی با توهین به ملت ایران آرام آرام سعی می کنند فرهنگ و معنویت اسلامی ایران را از نظر فکری و فرهنگی تغییر دهند و از فرهنگ خود برای عادی سازی روند زشت همجنس گرایی استفاده کنند.
تجاوی نیا افزود: آنها سعی دارند این را به کشورهای دیگر بر اساس فلسفه غربی که انسان ها را کاملا مادی گرا می بینند و برای دستیابی به حداکثر آزادی های فردی تلاش می کنند، سوق دهند. امثال جان استوارت میل و دیگران که به آنها لذّت خواه می گویند، سعی می کنند حداکثر لذت را در دنیا به انسان بدهند، بی توجه به اینکه آیا این لذت ها با دین سازگاری دارد یا با فطرت انسان، آرام آرام اقدامات ضد شرعی را تدوین خواهند کرد جهان را تحت کنترل خود درآوردند.
حال سوال این است که اگر چنین توهینی به مقدسات دینی و انسانی آن کشورها در یکی از کشورهای غربی رخ می داد، چه واکنش هایی داشت؟ حالا شاید این اولین آزمون سخت برای وزارت امور خارجه در دولت چهاردهم باشد که در این زمینه چگونه عمل کند.
مهر و موم
sadonline به نقل از سارین