به گزارش سایت سادآنلاین، رئیس دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اعطای کمک بلاعوض 30 میلیون تومانی برای خوداشتغالی زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات اشتغال برای متقاضیان دارای شرایط رفاه اجتماعی شامل می شود. خوداشتغالی و کارفرمایان
محسن ایروانی افزود: خدمات خوداشتغالی شامل وام، حق بیمه سهام برای کارگران خوداشتغال و سرمایه در گردش رایگان برای نان آوران زن است که مبلغ آن در سال جاری بالغ بر 30 میلیون تومان برای خرید ابزار و کمک هزینه آموزش مهارتی است.
وی درباره خدمات کارفرمایی نیز گفت: از کارفرمایانی که مددجویان تحت پوشش بهزیستی را استخدام می کنند حمایت می کنیم و این حمایت ها شامل پرداخت وام و سهم کارفرما از حق بیمه بهزیستی است.
رئیس دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور افزود: همچنین 30 تا 50 درصد حقوق ماهیانه ای که کارفرما به مددجو می دهد توسط سازمان بهزیستی پرداخت می شود.
رئیس دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به آغاز به کار بانک اطلاعات مشاغل بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: تا به امروز بانک اطلاعات شغلی دقیقی برای متقاضیان بهزیستی وجود ندارد؛ در حال حاضر بانک اطلاعات مشاغل بهزیستی کشور در حال فعالیت است. با تکمیل پرونده استخدامی مددجویان، در صورتی که فرد بتواند خود را توانمند کند، خدمات استخدامی به وی ارائه می شود، اما اگر مثلاً معلول ذهنی یا کم توان باشد، این خدمات به عضو فعال و سرپرست وی ارائه می شود.
ایروانی ادامه داد: تاکنون هیچ بانک اطلاعاتی از مشاغل مراقبت های اجتماعی مرتبط با سامانه های دیگر وجود ندارد و اکنون قرار است سامانه استخدامی خدمات اجتماعی از اول شهریورماه خدمات ارائه شده به متقاضیان را ثبت کند با سیستم نظارت بر استخدام و باید اطلاعات ما را به صورت کامل و دقیق در اختیار نهادهای نظارتی قرار دهد.
سیستم استخدام در هفته های اخیر رونمایی شده است. با شروع به کار سامانه اشتغال، وضعیت تمامی مشمولان خدمات اجتماعی از معلولان گرفته تا زنان سرپرست خانوار که واجد شرایط دریافت خدمات استخدامی بودند، مورد ارزیابی و نیازسنجی قرار گرفت و پرونده الکترونیکی استخدامی تشکیل شد. آنها
همچنین ۲۷۶ هزار زن سرپرست خانوار هم اکنون تحت پوشش خدمات رفاهی اجتماعی هستند. بر اساس ماده 80 قانون برنامه هفتم توسعه، افزایش مهارت های عملکردی زنان در قالب برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی باید 25 درصد افزایش یابد و از آنجایی که توانمندسازی زنان سرپرست خانواده نیز یکی از فعالیت های مراقبتی محسوب می شود، امکان افزایش مهارت های شغلی زنان سرپرست خانواده
بر اساس برنامه هفتم پیشرفت، تقویت توان گروه های جهادی و سازمان های مردم نهاد در زمینه توانمندسازی زنان سرپرست و خانواده های بدسرپرست از دیگر اقداماتی است که وزارت رفاه اجتماعی باید با همکاری نهادهایی مانند بهزیستی انجام دهد.
سازمان بهزیستی خراسان جنوبی برای مناسب سازی خانه معلولان 30 و 40 میلیون تومان کمک بلاعوض می پردازد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی در برنامه تلویزیونی پرسمن استان گفت: معلولانی که بخواهند خودروهای خود را مناسب سازی کنند تا سقف 30 میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می کنند و 40 میلیون تومان کمک رایگان نیز از سازمان بهزیستی پرداخت می شود. برای تطبیق خانه های معلولان ما آن را پرداخت کردیم و مشکل اعتباری نداریم.
شرفی افزود: مناسب سازی منزل و خودروی معلولان یکی از دغدغه هایی است که سرپرستی استانداری در این مورد به متقاضیان کمک بلاعوض اعطا می کند.
sadonline به نقل از سارین
ممکن است بپسندید
-
پزشکیان به تاجیکستان رفت
-
جزئیات بازداشت یون سوک یول؛ چه سرنوشتی در انتظار رئیس جمهور معزول کره جنوبی است؟
-
متن کامل دادخواست شکایت از خاندان پهلوی و دولت آمریکا
-
پنجره زمستانی تراکتور؛ سه بازیکن خارجی و نیاز به تقویت خط حمله در لیست اسکوچیچ
-
تفکیک وزارت راه و شهرسازی به سازمان امور اداری و استخدامی واگذار شد/ تا پایان سال ۵۰ هزار واحد مسکونی تکمیل خواهد