کشف کهکشان دوقلوی راه شیری با تصاویر تلسکوپ جیمز وب

تبلیغات بنری


به گزارش خبرنگار علم و فناوری برنا، تلسکوپ فضایی جیمز وب تصاویر جدید و غافلگیرکننده ای از کهکشانی در حال شکل گیری شبیه کهکشان راه شیری جوان ثبت کرده است.

این کهکشان که توسط دانشمندان کالج ولزلی “شرق شب تاب” نامگذاری شده است، حدود 600 میلیون سال پس از انفجار بزرگ شکل گرفته و شامل ده خوشه ستاره ای مختلف است. این کشف نه تنها به ما بینشی منحصر به فرد از ساختار کهکشان خودمان می دهد، بلکه می تواند به تحقیقات آینده در نجوم نیز کمک کند.

کهکشان “نور شب” مانند شکل گیری اولیه کهکشان راه شیری در حال شکل گیری است. کهکشان به صورت حلقه ای کم نور با ساختاری شفاف مانند حلقه نازکی از غبار رشد می کند و با شکل گیری در عین حال شبیه به حالت اولیه کهکشان راه شیری است.

کشف کهکشان دوگانه راه شیری با تصاویر تلسکوپ جیمز وب

لامیا مولا، اخترشناس کالج ولزلی و یکی از نویسندگان اصلی این مطالعه، گفت: این کشف اهمیت ویژه ای دارد زیرا خوشه کهکشانی در مراحل اولیه تکامل خود یک “نور شب” مانند کهکشان راه شیری را تشکیل می دهد. این یافته ها می تواند به اخترشناسان کمک کند تا فرآیندهای تشکیل کهکشان ها و ستاره ها را در کیهان اولیه درک کنند.

این تصاویر از تلسکوپ جیمز وب به ستاره شناسان نگاهی بی نظیر به شکل گیری کهکشان ها در تاریخ کیهان می دهد و به اخترشناسان کمک می کند تا تکامل کهکشان ها را درک کنند. فرصتی بی نظیر برای مطالعه فراهم می کند.

کشف کهکشان دوگانه راه شیری با تصاویر تلسکوپ جیمز وب

به پایان برسد

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *