۷۰ درصد جامعه ایران بیمه تکمیلی درمان ندارند

تبلیغات بنری


به گزارش گروه اقتصادی سارین، پرویز خسروشاهی امروز در همایش روز بیمه که با حضور رئیس جمهور و وزیر اقتصاد برگزار شد، گزارشی از وضعیت بیمه ها ارائه کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 41 شرکت بیمه داریم. که تنها یک شعبه دولتی و بقیه خصوصی است و هزار و 440 شعبه بیمه در کشور وجود دارد.

وی افزود: بخش بزرگی از خدمات بیمه ای توسط بخش خصوصی ارائه می شود. همچنین 75 تا 80 درصد بیمه های صنعتی تحت پوشش این بخش از بیمه است.

رئیس کل بیمه مرکزی ادامه داد: 28 میلیون و 500 هزار نفر در کشور بیمه شخص ثالث دارند و در سال 1402 هجری شمسی خسارت 76 خودرو را پرداخت کردیم. 25600000 بیمه درمانی اضافی در صنعت بیمه داریم.

خسروشاهی با تایید اینکه تعهدات صنعت بیمه در بخش های مختلف بالغ بر 477 میلیارد دلار است، گفت: صنعت بیمه هر چند نقش مهمی ایفا می کند اما چندان مشخص نیست.

وی گفت: 94 درصد واحدهای مسکونی مشمول بیمه آتش سوزی نیستند و 95 درصد واحدهای ساختمانی نیز تحت پوشش بیمه حوادث طبیعی نیستند. همچنین ۸۲ درصد خودروها فاقد بیمه بدنه هستند. 30 درصد وسایل نقلیه که عمدتاً متشکل از موتورسیکلت هستند، بیمه شخص ثالث ندارند.

به گفته رئیس کل بیمه مرکزی 70 درصد جامعه ایران بیمه تکمیلی درمان ندارند.

خسروشاهی با تاکید بر اینکه ضریب نفوذ در کشورها متاثر از درآمد سرانه است، گفت: ضریب نفوذ در کشورهای توسعه یافته 9.5 درصد است اما در ایران ضریب نفوذ 2 درصد است با وجود اینکه در توسعه یافته ترین منطقه نیستیم.

وی ضریب نفوذ واقعی را در سال 1403 هجری شمسی به 3.2 درصد پیش بینی کرد و ادامه داد: میانگین امتیاز افراد در بیمه ها 14.6 است. هدف صنعت بیمه رضایت و اطمینان مردم از این صنعت است و برای رسیدن به این هدف درخواست های زیادی از سوی شرکت های بیمه برای خدمت به رئیس جمهور ارائه شد. معتقدم مهم ترین و مشترک ترین نکته در این درخواست ها این است که نهادهای حاکمیتی و تصمیم گیرنده به اصل انصاف و عدالت در بیمه احترام بگذارند.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: صنعت بیمه یک ریال از دولت نمی گیرد اما منابع مالی صنعت بیمه به دلایل و ملاحظات مختلف از این صنعت خارج می شود.

خسروشاهی گفت: حق بیمه ها 17.7 برابر شد، اما نرخ سود 34.3 درصد و تورم 54 برابر شد. بنابراین تورم در محاسبات حق بیمه لحاظ نمی شود.

وی به مصوبه پرداخت غرامت کاهش قیمت خودرو اشاره کرد و گفت: مصوبه کاهش قیمت خودرو در دولت قبل تصویب شده و منافع خوبی برای مردم دارد اما اصل آن را رها کرده که شرکت ها را با مشکل مواجه می کند. در این مصوبه تاکید شده است که کاهش قیمت خودرو لحاظ شده است اما حق بیمه به هیچ وجه نباید اخذ شود.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: بودجه مورد نیاز برای اجرای این بخشنامه 30 هزار میلیارد تومان است که معادل نیمی از حق بیمه درمان و کل صنعت بیمه است و بیمه ها خواستار اصلاح این بخش هستند.

خسروشاهی تاکید کرد: ما می خواهیم اختلافات را حل کنیم، اما از جاهای دیگر اختلاف را افزایش می دهیم، هر چند در یکی دو ماه اخیر دولت در تدوین بودجه تصمیمات منصفانه و منطقی گرفته است.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری snn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *