۷۰ درصد هزینه فیلترشکن‌ها را دشمن می‌پردازد

تبلیغات بنری


به گزارش گروه فرهنگ و هنر سارین ، رسول جلیلی یکی از اعضای واقعی شورای عالی فضای مجازی در برنامه تلویزیونی یک بادیه نشین گفت: همه پذیرفته اند که در فضای واقعی نیاز به حاکمیت است. برای تامین و تامین امنیت و آرامش، خدمات عمومی و زیرساخت های مختلف به مردم اگر چنین الزاماتی در فضای واقعی وجود داشته باشد، در فضای مجازی با معادل این نیازها مواجه هستیم که باید حل شود.

وی بیان کرد: آمارها حاکی از آن است که افراد بین شش تا هفت ساعت در روز در فضای مجازی حضور دارند و وقت می گذرانند. حتی می توان گفت فضای مجازی از زندگی واقعی پیشی می گیرد. بر این اساس، نهادها باید در راستای حاکمیت فضای مجازی ساخته شوند. به عنوان مثال، اگر سازمان ملل متحد را به عنوان یک سازمان بین المللی برای رسیدگی به رویدادهای فضایی واقعی داشته باشیم، به نهادی مشابه برای رسیدگی به مسائل فضای مجازی نیاز داریم.

عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی اضافه کرد: ما نیز مانند همه کشورهای دنیا نیازمند اعمال قاعده قانونی در فضای مجازی هستیم. با توجه به اتفاقات چند سال گذشته و رویارویی کشور با رژیم صهیونیستی، چاره ای جز این نیست و باید بتوانیم حاکمیت کنیم.

جلیلی گفت: تابستان امسال کاخ سفید صاحبان سکوهای اصلی را جمع کرد و از آنها خواست که دسترسی رایگان به ایرانیان را فراهم کنند. از طرفی سیستم ماهواره ای را بر همه کشورها کنترل می کنند. همه اینها در حالی است که ایرانیان در زمینه های مختلف از جمله سلامت، علم و زندگی روزمره در معرض تحریم هستند. به ما دارو نمی دهند. ما نمی‌توانیم مقالاتی ارائه کنیم، اما تجهیزات مربوط به این دسترسی کاملاً در دسترس است و گاهی اوقات ارزان‌تر از حد معمول است.

وی یادآور شد: این وضعیت یک جنگ درجه دو یا سه بین ما و رژیم صهیونیستی و متحدانش است. ما نمی توانیم از این جنگ غافل شویم و مانند برخی از کشورهایی که حس شرافت ندارند فضای کشور را در اختیار دشمن قرار دهیم.

رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف توضیح داد: «داده های بزرگ» یا داده های انبوه از کجا شکل می گیرد؟ تمام اقدامات افراد با استفاده از یک دستگاه ارتباطی از طریق دستگاه ها و لایه های هوشمند مختلف در اختیار صاحبان این پلتفرم ها قرار می گیرد و می توانند از این داده های بزرگ استفاده کنند.

جلیلی تاکید کرد: گاهی در بسترها برای ارسال پیام یا محتوا باید این پیام به صورت «پکیج» به یکی از مراکز برود و سپس به دست گیرنده برسد. اگر این پلتفرم قسم می‌خورد و می‌گفت من هرگز به این پیام نگاه نمی‌کنم و دلیل اقتصادی و امنیتی می‌گوید، آن پلتفرم آن اطلاعات را می‌گرفت و برای خودش نگه می‌داشت.

وی ادامه داد: ممکن است گیرنده پیام امروز یک فرد عادی باشد اما ده سال بعد ممکن است معاون وزیر باشد. اگر این فرد در یک موقعیت سیاسی یا اقتصادی قرار می گرفت، آیا اطلاعاتی که ده سال پیش ثبت شده است دیگر قابل استفاده نخواهد بود؟ اگر فکر نمی کنید این اطلاعات مفید باشد، لطفاً ادامه دهید. من شخصاً این را تجربه کردم که مشتری اطلاعاتی را در مورد من به من گفت که باورم نمی شد از کجا آورده است!

عضو شورای عالی واقعی فضای مجازی خاطرنشان کرد: این امر در مورد افراد با هر رتبه و مقامی صدق می کند. از صاحبان نفوذ سیاسی و اقتصادی گرفته تا نخبگان علمی! از این داده ها برای تحلیل های مختلف استفاده می شود. اینها مسائل جدی و حساس در حوزه حکومت داری است. جلیلی گفت: با توجه به این حساسیت باید حاکمیت فضای مجازی را جدی بگیریم. متاسفانه در این زمینه قانون کمی داریم. مصوبات شورای عالی فضای مجازی طی ده سال گذشته در موارد مختلف به تصویب رسیده اما اجرایی نشده است. سوال ما این است که چرا این مصوبات اجرایی نشد!

وی گفت: نتانیاهو در یکی از اجلاس های بین المللی به برنامه «وایز» رجزخوانی کرد و گفت که با این برنامه تحرکات سازمان ملل را در کشورهای مختلف زیر نظر دارد! گوگل مپ ادعا کرد که می تواند چراغ های راهنمایی یک شهر بزرگ در جهان را منقبض کند و مشخص کند چه زمانی سبز و چه زمانی قرمز می شوند. یعنی حکومت! یعنی می خواهد مثلاً شهرداری ما را اداره کند که اگر روزی لازم شد مثلاً راه امام علی (علیه السلام) را ببندند. چون این چیزی است که او می خواهد!

رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف به نمونه هایی در این زمینه اشاره کرد و گفت: این تریبون روزی تصمیم به حذف تصویر شهید سلیمانی می گیرد. یک روز تصمیم گرفت کلمه مقاومت را حذف کند و این اتفاق افتاد. این حکم است. باید بدانیم که قضاوت لزوماً در دست صاحب پلت فرم نیست. در دست حاکمی است که صاحب پلتفرم شرکت خود را تحت آن به ثبت رسانده است.

جلیلی گفت: محدودیت های اعمال شده برای کشورمان را باید جدی بگیرید. تعداد سایت هایی که ما را از آنچه به نفع ماست محروم می کنند بسیار زیاد است. آنها از فروش کارت آی سی به ما تردید نمی کنند زیرا در مورد مجازات های خود جدی هستند. آنها از یک طرف مجازات می شوند و از طرف دیگر مصمم به جمع آوری اطلاعات علیه ما هستند.

وی خاطرنشان کرد: آمارها نشان می دهد که هفتاد درصد هزینه فیلتر جداکننده های مورد استفاده در کشور توسط دشمنان ما تامین و پرداخت می شود. این فیلترشکن ها در موتورهای جستجو مانند گوگل نیز وجود دارند و ما نمی توانیم آنها را به طور کامل مسدود کنیم. از طرفی ما نمی توانیم موتور جستجو را از مردم دور کنیم، خودمان جایگزین مناسبی برای آن نداریم. اگرچه ما توانسته ایم جایگزین هایی برای آمازون، یوتیوب، ویز و دیگران ایجاد کنیم، اما هنوز کاری برای موتور جستجو انجام نداده ایم.

حقیقی یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی در واکنش به اظهارات یکی از شرکت کنندگان در برنامه مبنی بر اینکه کسب و کار به دلیل فروش فیلترشکن به مرز 50 هم رسیده است، این ادعا را رد کرد و گفت: تعداد آنها حداکثر بین سه تا پنج نیم است.

جلیلی ادامه داد: اقتصاد انحلال، کسب ثروت غیرقانونی است. حتماً حکم باید این افراد را نقره داغ کند. به هیچ وجه هیچ یک از مسئولان این ملک را حق مالک ملک نمی دانند. مجلس باید قانونی را تصویب کند که متخلفین را ملزم به پرداخت چند برابر اموالی که از این طریق به دست آورده اند بپردازد. ما در حال حاضر در 50 درصد از 100 درصدی هستیم که باید روی آن کار کنیم.

وی درباره وعده رئیس جمهور در خصوص بحث انحلال گفت: مسئولان به اجرای وعده رئیس جمهور احترام می گذارند البته در چارچوب حاکمیت قانونی که جامعه به آن نیاز دارد. باید حاکمیت فضای مجازی باشد، محدودیت ها منطقی و کاهش یابد و البته فیلترشکن ها نیز از بین بروند. مسلم است اموالی که از طریق فروش ضد تصفیه به دست می آید حرام است و متخلفان باید به سزای اعمال خود برسند.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری snn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یورنایستاتوژالتینوتیلاسارینرابوهورنازبهارینهمه در یکیورنایستاتوژالتینوتیلاسارینرابوهورنازبهارینهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یکیورنایورنایستایستاتوژالتوژالتینوتینوتیلاتیلاسارینسارینرابورابوهورنازهورنازبهارینبهارینهمه در یکهمه در یک