پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

تبلیغات بنری


به گزارش گروه فرهنگی سارین ، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان پیامی صادر کرد.

در نامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان آمده است:

«به نام خداوند متعال».
فرهنگ و هنر ایرانی بر شالوده بلندمدت نظام اخلاقی و ارزشی بشری استوار است و از آغاز زندگی تا پایان آن، به مبارزه برای سازگاری با فطرت پاک انسان می اندیشد. برای نهادینه کردن این نگاه و تعمیق این باور، چه زمینه و بستری مناسبتر و آشناتر از طبیعت پاک و با طراوت دوران کودکی و نوجوانی می شناسیم؟

با این اعتبار، چه خوب است که ذی نفعان فرهنگ ایرانی و آیینه داران هنرمندان آن به «تئاتر کودک و نوجوان» علاقه مند شوند تا عمق و حساسیت این عرصه و همچنین قداست بی بدیل آن را درک کنند. دنیای کودکی و حریم خانواده ای عزیز و او دنیایی را در بینش خود تصور می کرد که تجسمی از آنچه امروز پرورش داده ایم خواهد بود.

شکی نیست که مولفه های گرانبهایی مانند آگاهی، کرامت، اعتماد به نفس و توانایی در پیمودن این مسیر، موجب دستیابی به مشارکت و رشد اجتماعی برای کودکان و نوجوانان ما خواهد شد و چه بهتر و ماندگارتر اگر همه را بیابند. از این طریق. کانال هنر تئاتر که در عین سادگی در زبان و بیان است، عمیق ترین مفاهیم را به دل و چشم آنها می آورد.

برگزاری «بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان» در منطقه تاریخی و فرهنگی همدان، بی‌تردید نشان‌دهنده‌ی نویدبخش توجه به اهمیت ارتباط با کودکان و نوجوانان و ارائه آثاری است که بینش، نگرش و پایداری ایجاد می‌کند. و شخصیت ضروری نقش هایی در زندگی خلاقانه آنها

با قدردانی از تمامی شرکت کنندگان در این رویداد فرهنگی، برای همه حاضران آرزوی سربلندی و توانایی روزافزون را دارم و از زحمات برگزارکنندگان این رویداد صمیمانه قدردانی می نمایم.

بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان به دبیری امیر مشهدی عباس به همت اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای دراماتیک ایران در آبان ماه 1403 با شعار «تئاتر گفتگو بدون مرز» در شهر تاریخی همدان برگزار می شود. ترویج همدلی، همراهی، رشد، آگاهی و اعتماد به نفس در کودکان ایرانی در مسیر هنرهای نمایشی.

«دستیابی به مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان‌های اصیل خانواده و ارتباط بین نسل‌ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت‌پذیری با ایجاد زمینه مشارکت مؤثر کودکان». «کودکان و نوجوانان در ایران در تولید آثار نمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و تأثیرگذار جامعه که بخشی دیگر از اهداف بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *