به گزارش خبر گروه سیاسی سارین ، نزدیک به یک هفته از رزمایش «بازیگر نیروهای مسلح» می گذرد. رزمایشی که در مناطق مختلف برگزار شد و با عنوان رزمایش پدافند هوایی 1403 ارتش با محوریت ارتش جمهوری اسلامی ایران از یکشنبه شب (31 دی) برگزار می شود.
ساعاتی پیش ارتش اعلام کرد که «سیستمهای پدافند هوایی متعدد و بومی با تهدیدات هوایی، موشکی و جنگلی (جنگ الکترونیکی) در شرایط واقعی میدان نبرد مقابله خواهند کرد».
رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش که در اتاق عملیات این رزمایش در تهران حضور داشت، از رزمایش های این نیروی نظامی در روزهای آینده خبر داد. دریادار حبیب الله سیاری که فرمانده نیروی دریایی ارتش نیز بود در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیمو تاکید کرد: ارتش باید آنقدر قدرتمند و توان دفاعی بالایی داشته باشد که هیچ دشمنی به فکر تعرض نباشد. قلمرو ما صداقت یا منافع ما.”
ما سلاح ها و مهمات جدید و تاکتیک های ابتکاری جوانان ارتش را در تمرینات آزمایش می کنیم
خبرگزاری صدا و سیمو: هدف نیروهای مسلح از عملیات چند روزه ای که هفته گذشته آغاز شد چیست؟
امیر دریادار سیاری: هدف از برگزاری این رزمایش ها در سطح نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران بی شک ارتقای قدرت بازدارندگی کشور است. نیروهای مسلح و ارتش باید آنقدر توان و ظرفیت دفاعی بالایی داشته باشند که هیچ دشمنی به فکر تلاش برای تمامیت ارضی و منافع ما نباشد.
در این رزمایش های مشترک، نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، پدافند هوایی، هوانیروز، نیروی دریایی و قرارگاه پدافند هوایی در این رزمایش ها باید هماهنگی لازم را به دست آورند و در صورت وجود ضعف، باید مورد توجه قرار گیرند. حل شد. آزمایش تسلیحات، مهمات و سامانههای جدید و آزمایش تاکتیکها با ابتکار و خلاقیت جوانان نیروهای سازمانی ارتش در دستور کار این رزمایش قرار دارد. در طول آموزش، تجربه کارگران مسن تر به کارگران جوان مجتمع منتقل می شود. اینها انتظاراتی است که ما از ورزش داریم.
این رزمایش ها بر اساس برنامه های آموزشی و آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول سال طراحی شد و از ابتدای سال تاکنون رزمایش های زیادی در چهار ارتش و در این کشور انجام شده است. پایگاه پدافند هوایی
ارتش رزمایش بزرگ ذوالفقار برگزار می کند/ رزمایش مشترک با کشورهای هم پیمان داریم
خبرگزاری صدا و سیما: ارتش برای چه رزمایشی برنامه ریزی می کند؟
امیر دریادار سیاری: آموزش پدافند هوایی و مقابله با تهدیدات افقی توسط فرماندهی قرارگاه مشترک پدافند هوایی متشکل از پدافند هوایی و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام می شود. و جنگل راهبردی در سطح کل ارتش و سپاه پاسداران درگیر است
قرار است دومین رزمایش با هدف مقابله با تهدیدات تروریستی و مبارزه با گروه های تروریستی دشمن یکی در شمال شرق و دیگری در غرب برگزار شود. در این رزمایش نیروی هوایی در دو مقطع زمانی همکاری و پشتیبانی خواهد کرد.
ارتش همچنین در حال برنامه ریزی یک تمرین سایبری برای جلوگیری از غافلگیری از تهدیدات سایبری است. این رزمایش با حضور چهار نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران، قرارگاه پدافند هوایی و جنگل راهبردی ارتش برگزار می شود.
مشارکت و همکاری در آموزش پدافند غیرعامل از برنامه های ارتش جمهوری اسلامی ایران است که سازمان پدافند غیرعامل را همراهی می کند.
همچنین انتظار می رود تمرینات کمربند ایمنی در دریا در دریای عمان و شمال اقیانوس هند نیز انجام شود. از برخی کشورها دعوت می شود و کشتی های آنها در رزمایش شرکت می کنند و یا تیم های ناظر اعزام می کنند و از تجربیات رزمایش بهره می برند.
از اواخر بهمن ماه تا اوایل اسفند ماه وارد مرحله اصلی تمرینات ارتش جمهوری اسلامی ایران در ابعاد زمینی، هوایی، دریایی، پدافند هوایی و غیره خواهیم شد که به نام «مقیاس بزرگ ذوالفقار» است.
خبرگزاری صدا و سیما: به رزمایش مشترک با کشورهای دیگر اشاره کردید. کدام کشورها در این رزمایش شرکت خواهند کرد؟
امیر دریادار سیاری: کشورهای همسایه در شمال دریای عمان از جمله کشورهایی هستند که در رزمایش مشترک شرکت می کنند. برقراری امنیت در دریاها، مبارزه با دزدی دریایی و برقراری امنیت در خطوط ارتباطی کشورها اجرا می شود.
خبرگزاری صدا و سیما: نیروهای نظامی در رزمایش به دنبال قدرت نمایی هستند. آیا ارتش سلاح یا تجهیزات را فاش می کند؟
امیر دریادار سیوری: قرار است بیش از هزار پهپاد راهبردی به چهار نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروی زمینی، پدافند، هوانیروز و نیروی دریایی بپیوندند که توان رزمی ارتش را چندین برابر می کند. .
ارتش اولین مرحله از زون دوم استان یاسک را که در مسیر اجرای راهبرد فرماندهی معظم کل قوا در سال های گذشته ساخته شده است افتتاح می کند. این فاز شامل تأسیسات تخلیه آب، استانداردها، تأسیسات بندری و تأسیسات اداری است که برای استفاده بهتر و کارآمدتر از ناوگان و مأموریت در دریای دور استفاده می شود.
افزودن یک زیردریایی جدید به برنامه ارتش کمک بزرگی به توانایی رزمی نیروی دریایی است. الحاق تعداد زیادی تجهیزات، کشتی و هواپیماهای پیشرفته به سازمان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در دست اقدام است.