لبنیات آلوده علت اصلی ابتلا به تب مالت

تبلیغات بنری


به گزارش گروه اجتماعی سارین ، حسین معصومی اصل ; استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و متخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه تب ارزن یک بیماری مشترک بین انسان و دام است، گفت: مبارزه با آن تنها در بخش انسانی کافی نیست و باید در این زمینه اقدامات موثری انجام شود. رشته دامپزشکی ، تصریح کرد: برای کنترل تب مالتینگ که یک بیماری مشترک بین انسان و دام است باید اقداماتی انجام شود که از جمله آنها می توان به واکسیناسیون دام، شناسایی و خروج دام های آلوده و جلوگیری از ورود شیر غیر پاستوریزه به دوره مصرف اشاره کرد.

وی هشدار داد: تا زمانی که کنترل جدی در حوزه دام انجام نشود، موارد ابتلا به بیماری های انسانی افزایش می یابد و این موضوع نیازمند برنامه ریزی و اقدام دقیق دامپزشک است.

کارشناس بیماری های واگیر با درخواست سازمان دامپزشکی برای کنترل دام های وارداتی و صادراتی تاکید کرد: این وظایف جزو وظایف اختصاصی این سازمان است.

معصومی اصل همچنین افزود: ورود حیوانات قاچاق می تواند یکی دیگر از عوامل شیوع این بیماری باشد که در صلاحیت نیروی انتظامی است. این موارد بیانگر نیاز به همکاری بین رشته ای برای کنترل و کنترل مالاریا است.

مصرف لبنیات آلوده دلیل اصلی شیوع تب مالت است

وی تاکید کرد: مصرف لبنیات آلوده به ویژه شیر غیر پاستوریزه، پنیر تازه و کره راه اصلی انتقال تب مالت است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: کنترل مغازه های لبنیات سنتی توسط سازمان دامپزشکی و بهداشت محیط برای جلوگیری از تحویل فرآورده های آلوده ضروری است.

وی شیرهای پاستوریزه و صنعتی تحت فرآیند حرارتی 60 درجه را کاملا بی خطر خواند و اظهار داشت: این میزان گرما میکروب های عامل تب مالت را از بین می برد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، تب مالت یک بیماری شایع در بین حیوانات و انسان است که با مصرف فرآورده های حیوانی انسان را مبتلا می کند و علائمی مانند تب و لرز، بزرگ شدن طحال، درد ستون فقرات، خستگی و بزرگ شدن غدد لنفاوی را به همراه دارد بر اساس اعلام وزارت بهداشت، 21 هزار و 436 نفر در سال 1402 و 18 هزار نفر در 10 ماهه امسال به تب مالت مبتلا شده اند.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری snn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *