به گزارش خبرنگار گروه سیاسی سارین ، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی دبیر کل جامعه روحانیت مبارز با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر ضمن تبریک شهادت حجت اسلام علی روزینی و محمد موکیشه گفتند: در 45 سال گذشته دائماً با حوادث ضد امنیتی مواجه بودهایم و ملت ایران در حال انقلاب است، کار بزرگی انجام داده است و نظام. استبداد را برداشت و دست آمریکا و اسرائیل را از این کشور کوتاه کرد، باید منتظر این جلسات باشیم.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: مردم ایران به سلامت از این حادثه جان سالم به در برده اند. رویداد جنگ و همه این حوادث امنیتی را ببینید. کشوری که این اتفاقات را پشت سر گذاشته است باید منتظر چنین رویارویی هایی باشد، هر چند که مقامات این کشور سعی در افزایش امنیت شهروندان و حفظ ضریب امنیتی داشته اند.
وزیر سابق دادگستری تصریح کرد: ما در مقایسه با کشورهایی که درگیر این مسائل هستند، کشور قدرتمندی هستیم و توطئه های زیادی کشف شده و عاملان آن مجازات شده اند و این میزان درگیری رایج است، البته یک شهید برای ما زیاد است. اما این روزها می گذرد و اگر ضربه سختی به شما وارد شود، آن طرف هم سخت خواهد بود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور می گوید میزان آسیب های ضد امنیتی که خورده ایم برای ما کمتر است و امروز توان دفاعی، دفاعی و امنیتی قابل قبولی داریم.
شهید رازینی توسط آیت الله بهیستی و آیت الله قدوسی مشرف شد
حجت الاسلام پورمحمدی تصریح کرد: در سال 53 در مدرسه حقانی با شهید رازینی آشنا شدم و ایشان شش سال از من بزرگتر و هفت سال از من در مدرسه بزرگتر بودند و از دانش آموزان با حافظه خوب بودند. . و در همه دروس گیمر و شاگرد اول و از نظر آیت الله بهیستی و آیت الله قداسی اهل تلاش و کوشش بود.
دبیر کل جامعه روحانیت مبارز گفت: شهید روزینی قبل از انقلاب تبلیغ می کرد و در تظاهرات شرکت می کرد و زمانی که انقلاب شد به دلیل اینکه از طلبه های غیور بود آیت الله قدوسی سه نفر را به مدیریت معرفی کرد. از مدرسه حقانی یکی از آنها بود شهید روزینی که تا اواخر سال 59 آقای قدوسی ایشان را به تهران دعوت کرد و در دادگاه انقلاب ماند و سپس رئیس دادگاه انقلاب شد.
وزیر اسبق دادگستری تصریح کرد: بعد از انقلاب که دادستان انقلاب خراسان شدم با هم همکار نزدیک شدیم و تا سال 65 در مشهد بودیم و من دادستان بودم و ایشان رئیس دادگاه بودند. بعدها که به تهران آمدیم از مناصب مختلف قضایی گذشت و یکی از شخصیت های برجسته قضایی است که قضاوت های صریح و مستند و محکم می داد و از قضاوت نمی ترسید، زیرا این قضاوت، قضاوت خداست. و گفت وقتی حکم سخت و منصفانه بدهم جلوی بسیاری از جنایات گرفته می شود.
حجت الاسلام پورمحمدی می گوید شهید روزینی از جمله کسانی بود که مقاومت کرد و نگران، ترس و تردید نبود و محاسبات حاشیه ای انجام نداد. هیچ غم و اندوه و ناراحتی در رفتار او نبود و این بدان معناست که او یک مؤمن واقعی بود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: شهید روزینی چهره ای جامع داشت و در برابر کفار و متخلفان امنیتی سخت گیری می کرد و در اتاق خود به روی دوستان و خانواده زندانیان باز بود و رفتارش با آنچه که بود متفاوت بود. در زندان دادگاه، جایی که او احکام شدید صادر کرد.
شهید موکیش غمگین بود
وزیر اسبق کشور گفت: در سال 64 با قاضی موکیشه ملاقات داشتم و چند روز پیش رئیس اداره شد و تا چند روز پیش معاون آقای روزینی بود و شاهد شدند. چون در یک اتاق بودند .
وزیر سابق دادگستری گفت: شهید موکیشه قبل از انقلاب دانشجوی فعال بود. او تجربه زیادی در خط مقدم داشت و تقریباً یک سال در جبهه بود. با اسیران خوب رفتار می کرد و در جاهای ضروری حکومت می کرد و در جاهای دیگر دلسوز بود.
شهید رازینی سه بار کشته شد
حجت الاسلام پورمحمدی گفت: آقای رازینی شخصیت برجسته ای است. او سه بار کشته شد، یک بار در دادگاه که با نارنجک می خواستند او را بکشند. بار دوم در سال 1356 بود که درد شدیدی داشت و پا درد داشت و کمر درد شدیدی داشت. پارسال خانواده به من گفتند به دلیل بیماری دیگر به مراسم اربعین نرو و گفتند بعید است سال آینده بروم.
رئیس سازمان کنترل کل کشور افزود: رازینی چندی پیش به همراه همسرش بود. همسرش به من گفت وقتی از او پرسیدم چه دعایی می کنی، گفت برای همه دعا می کنم و از خدا می خواهم که شهید شوی. او خادم امام رضا (علیه السلام) بود و لباس مخصوصی برای خدمتش داشت و امروز آن را پوشید و قبل از ظهر خبر شهادتش رسید.
دبیر کل جامعه روحانیت مبارز می گوید که شهید رزینی قاضی مشغله زیادی داشت. چند سالی هم اتاقی بودیم و تا آخر شب داشت پرونده می خواند.
شهید روزینی و شهید مقیشه کشته شدند
حجتالاسلامی پورمحمدی گفت: این دو قاضی هدف قتل قرار گرفتند، زیرا مسئول قتل اخیراً از شعبهها خواسته بود به پروندههای امنیتی و منافقین شما رسیدگی کنند، زیرا او در آنجا کارمند بوده و به آن رسیده است. چند شعبه برای حل این پرونده ها و آنهایی که پروتکل دادگاه انقلاب دارند، به صراحت آنها را تعریف کرد.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: دو قاضی به شهادت رسیدند و یک طبقه بالا رفت تا اینکه قاضی سوم که قاضی دادگاه انقلاب بود این افراد را شناسایی کرد و در مورد منافقین به قاضی که قابل کشتن نبودند گفت. اگر شعار داده بود، به همین دلیل دقیقاً به هدف می رسد، عملیات انجام می دهد و بعد صدای شلیک گلوله به گوش می رسد، می روند تا او را دستگیر کنند و خودکشی کنند. اطلاعات تکمیلی در حین تحقیق، شناسایی سوابق و ارتباطات آن به دست می آید.
وزیر اسبق دادگستری تصریح کرد: انتخاب این افراد کاملا هدفمند است و حالا که برای افراد خاصی از خارج خط ویژه گذاشته شد یا به او گفته شد که به قضاتی که سابقه حضور در دادگاه انقلاب را داشتند نگاه کنید. حل چنین مواردی باید مشخص شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور اضافه کرد: منافقین قطعاً دست دارند اما گاهی افراد و تیم ها را می فرستند اما گاهی به دلسوزان و حامیان خود آدرس کلی می دهند. آنها یک هدف دارند و آن حمله به نظام، حمله به چهره های موثر تا دیگران بترسند و راه خود را ادامه ندهند.
سازمان های امنیتی باید درس بگیرند
وزیر سابق کشور گفت: قضات ما در نوک گلوله هستند و اگر قاضی ما باید منصفانه، قاطعانه و با فکر قضایی تصمیم بگیرد، سلامت جامعه به فعالیت قضات و ما بستگی دارد. باید سیستم قضایی را ملزم به آموزش چنین قضاتی کند.
حجت الاسلام پورمحمدی گفت: نفوذ یکی از مهم ترین عوامل حملات نظامی و هجمه های امنیتی و حملات تروریستی است. یکی از راه های مقرون به صرفه نفوذ است، زیرا ترور مستقیم بسیار گران است. البته نفوذ سخت است و زمان بر است و مهم این است که ما هوشمندی خود را داشته باشیم و چتر امنیتی ایجاد شود و نیروهای حفاظت فیزیکی بتوانند امنیت را بازگردانند، البته ما نقاط کور داریم.
وزیر سابق دادگستری تصریح کرد: بسیاری از فعالیت های تروریستی در کشور گزارش نمی شود زیرا از بسیاری از اقدامات تروریستی جلوگیری می شود و دو مورد نادیده گرفته می شود. امیدوارم که نهادهای امنیتی از این حادثه درس گرفته و از تکرار این حوادث جلوگیری کنند.
دبیر کل جامعه روحانیت مبارز گفت: کشور ما با خطرات زیادی مواجه است. ظالمان اکنون بر جهان حکومت می کنند. ببینید با غزه، لبنان و سوریه چه کردند. ظالم دیگری مانند ترامپ هنوز نیامده و کشور ما را تهدید کند، بنابراین ما باید ارزش های خود را درک کنیم و نقاط قوت خود را بشناسیم و از کاستی های خود انتقاد نکنیم.