به گزارش سارین، بسیاری از ترکیبات موجود در غذا وارد کبد شده و در آنجا متابولیزه می شوند. در بیماری کبد چرب در مردان و زنان، چربی با سلول های اصلی کبد جایگزین می شود که در نهایت منجر به کاهش عملکرد کبد می شود. بنابراین بیمار باید با احتیاط فراوان از بسیاری از غذاها یا ترکیبات دارویی استفاده کند. اما برخی از مواد غذایی وجود دارند که به ویژه برای افراد مبتلا به کبد چرب مفید هستند:
چای سبز: این نوع چای منبع غنی از آنتی اکسیدان ها محسوب می شود. چای سبز گزینه مناسبی برای کاهش سطح چربی خون در بیماران مبتلا به اختلالات متابولیک مانند کبد چرب در زنان است.
گردو: همانطور که قبلا اشاره کردیم، گردو منبع غنی از چربی های امگا 3 است که برای کبد چرب مفید است.
زردچوبه: این ادویه حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی زیادی است که به نام فلاونوئیدها شناخته می شوند. یکی از بهترین راه های استفاده از این ادویه، تهیه چای زردچوبه است. فلاونوئیدهای موجود در زردچوبه برای درمان کبد چرب و کاهش خطر ابتلا به این بیماری مفید است.
آووکادو: مقدار چربی های سالم و فیبر موجود در این گیاه باعث کاهش قند خون و استرس اکسیداتیو می شود که یکی از توصیه های غذایی مهم برای افراد مبتلا به دیابت و کبد چرب است. با این حال، آووکادو باید در افراد مبتلا به نارسایی کبد با احتیاط مصرف شود.
میوه ها و سبزیجات: رژیم غذایی حاوی میوه ها و سبزیجات فراوان در سلامت افرادی که از بیماری های متابولیک مانند کبد چرب به خصوص کلم بروکلی رنج می برند نقش مهمی دارد و به ویژه برای کسانی که از کبد چرب رنج می برند توصیه می شود.
حبوبات، غلات کامل و آجیل: این مواد دارای خواصی هستند که می توانند به درمان کبد چرب کمک کنند.
مهر
sadonline به نقل از سارین