کشف یک حقیقت ترسناک در مورد شکلات

کشف یک حقیقت ترسناک در مورد شکلات

تبلیغات بنری


به گزارش سارین، شکلات در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. با این حال، دانشمندان حقیقتی ترسناک در مورد شکلات کشف کرده اند که می تواند عادات غذایی روزانه شما را به طور کامل تغییر دهد.

کشف یک حقیقت ترسناک در مورد شکلات

سازمان های مختلفی در تمام کشورهای جهان وجود دارند که بر کیفیت و ترکیب محصولات غذایی موجود در بازار نظارت دارند. این سازمان ها معمولاً مسئولیت حفاظت از جان شهروندان را بر عهده دارند. در واقع، به لطف این سازمان ها، مردم هنگام خرید در فروشگاه، نگرانی زیادی ندارند. با این حال، کشف یک واقعیت ترسناک در مورد شکلات، تردیدهایی را در این زمینه ایجاد کرده است.

حقیقتی ترسناک که به شکلات محدود نمی شود

شکلات تیره یا تخته ای در بین گروه های سنی مختلف بسیار محبوب است. به همین دلیل است که دانشمندان دانشگاه جورج واشنگتن تصمیم گرفتند بیش از 70 محصول مبتنی بر شکلات تلخ را که در فروشگاه های مختلف از جمله Amazon، GNC و Whole Foods Market موجود بود، بررسی کنند.

محققان پزشکی و بهداشتی می خواستند بدانند که آیا فلزات سنگینی مانند سرب، کادمیوم و آرسنیک در این محصولات وجود دارد یا خیر. نتایج نشان داد که در بیش از 43 درصد محصولات موجود، سطح سرب بالاتر از مقدار استاندارد بوده است. سطح کادمیوم در 35 درصد محصولات محققان را شوکه کرد. متاسفانه این واقعیت ترسناک از دید خریداران شکلات تلخ پنهان مانده است.

از آنجایی که سازمان غذا و داروی آمریکا در مورد میزان مجاز فلزات سنگین در غذا سکوت کرده است، محققان از پیشنهاد 65 کالیفرنیا در این زمینه استفاده کردند. در واقع، FDA فقط برای محصولاتی که برای کودکان در نظر گرفته شده است محدودیت هایی دارد. طبق قانون کالیفرنیا، میزان فلزات سنگین در مواد غذایی مختلف نباید از 0.5 میکروگرم در روز تجاوز کند.

البته رژیم غذایی افراد متفاوت است و نمی توان میزان مصرف روزانه افراد از شکلات تلخ را تعیین کرد. به همین دلیل، دانشمندان میزان مصرف توصیه شده در هر وعده را که در پشت شکلات های مختلف نوشته شده بود، اندازه گیری کردند. نتایج یک حقیقت تلخ را در مورد شکلات تلخ آشکار کرد. در برخی محصولات از فلزات سنگین خبری نبود. اما در برخی موارد دیگر به طور متوسط ​​316.3 میکروگرم فلزات سنگین در هر وعده وجود داشت.

مسئله این است که وضعیت با کادمیوم، یک سرطان‌زای شناخته شده، بسیار بدتر بود. به طور کلی، اگر فردی در روز در معرض 1/4 میکروگرم کادمیوم باشد، مشکل خاصی پیش نخواهد آمد. با این حال، مقدار کادمیوم موجود در شکلات تلخ در بازار بین 0.29 تا 14.12 میکروگرم بود. اما خوشبختانه هیچ یک از محصولات موجود بیش از حد مجاز آرسنیک نداشت.

راه حلی برای مقابله با فلزات سنگین موجود در شکلات

دانشمندان معتقدند با توجه به مقادیر متفاوت فلزات سنگین موجود در شکلات تلخ، تنها راه حل محدود کردن مصرف است. با توجه به این واقعیت ترسناک در مورد شکلات، افراد نباید بیش از حد شکلات بخورند. در واقع خوردن 28 گرم شکلات در روز یا 56 گرم شکلات یک روز در میان بی خطر تلقی می شود.

کشف این واقعیت ترسناک در مورد شکلات منجر به یک سوال مهم شد. چگونه می توانیم از فلزات سنگین مانند سرب در مواد غذایی خود اجتناب کنیم؟ به گفته دانشمندان، فلزات سنگین را نمی توان به طور کامل از رژیم غذایی حذف کرد. تحقیقات منتشر شده در Science News وجود مقادیر مختلف مواد معدنی مختلف در برنج، ماهی، میوه ها و سبزیجات را ثابت کرده است.

به طور کلی بدن انسان می تواند مقدار مشخصی از فلزات سنگین را از طریق عرق یا ادرار دفع کند. اما زمانی که مقدار فلزات از حد معینی فراتر رود، در قسمت های مختلف بدن تجمع می یابند و به اندام های اصلی آسیب می رسانند. بنابراین، مردم باید مصرف فلزات سنگین خود را تا حد امکان کاهش دهند. اما مشکل اینجاست که مردم عادی به تجهیزات مختلف برای ارزیابی میزان فلزات سنگین در غذا دسترسی ندارند.

دانشمندان بر این باورند که پس از کشف این واقعیت ترسناک در مورد شکلات، تنها راه باقی مانده ایجاد طیف وسیع تری از تنوع در رژیم غذایی است. تنوع در غذاهایی که مصرف می کنید و برندهایی که استفاده می کنید می تواند از شما در برابر مشکلات مختلف از جمله فلزات سنگین محافظت کند.

کلاهبرداری به نام محصولات ارگانیک

در تحقیق منتشر شده، برندهای مختلف مورد بررسی قرار گرفتند. اما نام این برندها در نتایج نهایی منتشر نشد. دانشمندان بر این باورند که انتشار نام های تجاری می تواند تصورات غلط را در جامعه گسترش دهد. ممکن است از یک طرف میزان اصالت محصولات یک برند با یکدیگر متفاوت باشد و از طرف دیگر برای مدت طولانی یک چک سفید به برند داده شود.

با این حال، جالب است بدانید حقیقت ترسناکی که در مورد شکلات کشف شد، بیشتر مربوط به محصولات ارگانیک بود. در واقع، مقادیر بیشتری از کادمیوم و سرب در شکلات های به اصطلاح ارگانیک یافت می شود. این روزها، مردم در سراسر جهان با این تصور که محصولات ارگانیک طبیعی تر و سالم تر هستند، بیشتر و بیشتر به آنها علاقه مند شده اند. با این حال، حقیقت این است که محصولات ارگانیک هرگز از نظر سطوح سرب، کادمیوم و آرسنیک ارزیابی نمی شوند.

تحقیقات فوق یک واقعیت ترسناک و بسیار مهم را در مورد شکلات کشف کرده است. اما مهمترین سوال بی پاسخ مانده است. فلزات سنگین چگونه و در چه مرحله ای وارد شکلات تلخ شدند و آیا شرکت های مختلف لزوماً در این زمینه مقصر هستند یا خیر. خوشبختانه مطالعات قبلی به این سوال پاسخ داده اند. ظاهراً کادمیوم و سرب می توانند به طرق مختلف وارد شکلات تلخ شوند.

در مورد کادمیوم نیز می توان گفت که بخش زیادی از آن توسط خود گیاه و از طریق خاک جذب می شود. با این حال، سرب را می توان در مراحل مختلف از برداشت و خشک کردن دانه های کاکائو تا فرآوری اضافه کرد. با این حال، برخی از محققان از نتایج نهایی انتقاد می کنند. به گفته آنها، قانون کالیفرنیا رویکردی بسیار محافظه کارانه در مورد فلزات سنگین دارد.

در واقع اگر سطح سمیت یک فلز را استاندارد در نظر بگیریم، محصولات موجود در بازار از تست نهایی با افتخار بیرون می آیند. در این صورت دیگر نمی توان از کشف حقیقتی ترسناک درباره شکلات تلخ صحبت کرد. با توجه به بحث های مطرح شده، به نظر می رسد بهترین کار در حال حاضر تنوع بخشیدن به رژیم غذایی و استفاده از برندهای مختلف است.

مهر

تبلیغات بنری

sadonline به نقل از سارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *