به گزارش سایت سادآنلاین، ششمین جلسه شورای نمایندگان سازمان تامین اجتماعی در سال 1403 هجری شمسی با حضور میرهاشم موسوی مدیرعامل این سازمان، نمایندگان و مدیران کل مستقل ستاد مرکزی تشکیل شد. و همچنین با همایش تصویری و تصویری مدیران کل و مدیران درمان تامین اجتماعی استانداری ها.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این جلسه با ارائه گزارشی از دستاوردهای این سازمان گفت: در مدت اخیر تعداد بیمه شدگان جدید در سازمان تامین اجتماعی به حدود 2 میلیون و 800 هزار نفر رسید. و جذب این تعداد بیمه شده جدید و توسعه پوشش های بیمه ای منجر به اضافه شدن بیش از 90 هزار میلیارد تومان به منابع این سازمان شد، در حالی که اگر الگوی مدیریتی قبلی را در حوزه بیمه و درآمد ادامه دهیم، بدهی های تامین اجتماعی خواهد بود. این موسسه ماهیانه 15 هزار میلیارد افزایش می یابد، در حالی که در این مدت نه تنها بدهی های جدید ایجاد شد، بلکه تمامی بدهی های قبلی را نیز تسویه کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، در این دیدار، الموسوی با تسلیت ایام اربعین حسینی، اظهار داشت: انشاءالله و به برکت این ایام خجسته هستیم. همه در راستای اهداف حسینی گام برمی دارند و اگر نقصی در کار ما باشد از خداوند متعال استمداد خواهیم کرد پس از آن گام های بلندتری در جهت انجام تعهدات و خدمت به مردم برخواهیم داشت. وقتی از مدلی از همبستگی اجتماعی صحبت می کنیم که در آن افراد در یک گروه سهم تعاونی دارند و منابع مردم را مستقیماً مدیریت می کنیم، این یک کار بسیار دشوار، ظریف و بزرگ است. افرادی که در سخت ترین شرایط بخشی از منابع خود را به ما می سپارند. آنها از ما انتظار دارند که آینده بهتری برای آنها بسازیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه دستاوردهای سازمان تامین اجتماعی مرهون تلاش همه دستگاهها است، گفت: زمانی که مسئولیت این سازمان را پذیرفتیم وضعیت ما خوب نبود و نه تعهدات ما بود.» از منابع جبران شد و با کسری نقدینگی مواجه بودیم که در ماه های اول 106 هزار میلیارد تومان بدهی بانکی تسویه شد و از ابتدای سال 1402 درآمد سازمان به طور کامل افزایش یافت همچنین در داخل نظام بیمه ای مستقر شد و علیرغم موانع عمده، تحولات خوبی رخ داد، امروز با افتخار می گوییم که این سازمان طی 17 ماه گذشته بدون استقراض به حیات خود ادامه داده و به تعهدات خود عمل کرده است.
وی با اشاره به اینکه این دستاوردها با تلاش و مشقت فراوان به دست آمد، گفت: بدون اراده مدیران و کارکنان برای حرکت در مسیر تحول در سازمان، این دستاوردها محقق نمی شد. اگرچه برخی هنوز نمی خواهند این سیاست غیراخلاقی را کنار بگذارند و ابعاد نادرستی به سازمان بدهند. اگر الگوی مدیریتی قبلی را در حوزه بیمه و درآمد ادامه می دادیم، امروز 15 هزار میلیارد به بدهی های تامین اجتماعی اضافه می شد، در حالی که نه تنها بدهی های جدید ایجاد شده بود، بلکه تمام بدهی های قبلی تسویه شده بود.
وی افزود: در دوره های گذشته برخی عملیات های بحران ساز و ترویج بحران های افراطی انجام می شد اما در این دوره نشان دادیم که این تبلیغات بحران با واقعیت مغایرت دارد. اگر چه در هر مدیریتی اگر مدیریت درستی نباشد، قطعا چالش هایی به وجود می آید، اما اگر مدیریت دقیق، حساب شده و برنامه ریزی شده باشد، با وجود برخی مشکلات، بحرانی به وجود نمی آید. در این مدت با وجود همه دستاوردها مشکلاتی وجود داشت و هنوز هم وجود دارد، اما این مشکلات جزئی به معنای بحران نیست و امروز مشخص شده است که چالش غیرقابل کنترلی در تامین اجتماعی وجود ندارد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ضمن ارائه برخی آمار از عملکرد دولت سیزدهم در حوزه تامین اجتماعی گفت: درآمد خالص بیمه ای سازمان تامین اجتماعی در مدت اخیر حدود 2 میلیون و 800 هزار بیمه شده جدید بوده است. افرادی که بیش از 90 هزار میلیارد تومان درآمد پایدار به این سازمان اضافه کردند.
اگر کسی از خود بپرسد که چگونه سازمان تامین اجتماعی بدون استقراض و انجام تعهدات خود اداره می شد، افزایش تعداد بیمه شدگان و در نتیجه افزایش درآمد و کنترل هزینه ها می تواند پاسخ این سوال باشد. در این مدت هیچ دارایی فروخته نشد و تنها دارایی که در این مدت به سازمان واگذار شد حدود 5 هزار میلیارد تومان بود که به شرکت سرمایه گذاری وابسته به سازمان واگذار شد.
وی افزود: در حوزه درمان نیز در این دوره نه تنها پایداری خدمات حاصل شد، بلکه خدمات نیز توسعه یافت. سازمان تامین اجتماعی با بودجه ای معادل 100 هزار میلیارد تومان در سال؛ در بخش درمان به 50 درصد جامعه خدمات ارائه می کند، در حالی که همین رقم در وزارت بهداشت به 300 هزار میلیارد می رسد. پیشرفت پروژه نسخه الکترونیکی تا نزدیک به 100٪ کار دشواری بود که در این دوره به دست آمد. امروز هیچ استانی در کشور نیست که خدمات اصلاحی اعم از ساخت و ساز، نوسازی و بازسازی در آن توسعه نیافته باشد. بیش از 200 پروژه عمرانی در مرحله طراحی، ساخت، توسعه و تجهیز است و بیش از 40 پروژه عمرانی عمدتاً در مناطق محروم واقع شده است. آنها مورد استثمار قرار گرفتند. در این مدت تقریباً 1700 تخت به ظرفیت مراکز درمانی و بیمارستان های خصوصی در سراسر کشور افزوده شد که اقدامی بی نظیر است. این سطح از خدمات درمانی شایسته تقدیر از سوی مجموعه درمانی سازمان تامین اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه در این مدت اداری بیش از 200 مرکز برای کنترل دیابت و فشار خون به صورت درمان مستقیم به صورت پیشگیرانه ایجاد شد، تصریح کرد: در حوزه درمان غیرمستقیم؛ این مرکز با هدف کنترل دیابت و فشار خون به صورت مستقیم انجام شد. تعداد طرفین قرارداد با سازمان از 52000 مرکز در سال 1400 به 57000 مرکز در سال 1403 افزایش یافت.
بیش از 10000 نیروی انسانی در این مدت به کار گرفته شدند که بیش از 7000 نفر در بخش درمان بودند. در بحث جذب نیروی انسانی، در حالی که در دوره های گذشته سهمیه های متعدد رایج بود، در این دوره به جز سهمیه های قانونی، دستور غیرقانونی در جذب نیروی انسانی وجود نداشت و با تلاش عوامل مختلف سازمان امنیت جامعه، منابع انسانی مورد نیاز سازمان در سلامت کامل منصوب شدند.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در ادامه گفت: به فضل خداوند متعال در این دوره اداری حتی یک طبقه دارویی از لیست پوشش بیمه حذف نشد و با وجود بار مالی سنگین، سازمان کل امور اجتماعی امنیت با تمام توان از ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی در کشور حمایت کرد.
این نتیجه اعتباری است که سازمان تامین اجتماعی از آن برخوردار است و این مسیری که ایجاد شده باید ادامه یابد. تجربه نشان می دهد که ادامه این مسیر تاثیرات مثبتی در آینده سازمان تامین اجتماعی خواهد داشت و وظیفه ماست که این رویکرد تحول آفرین را با تمام قوا و توان ادامه دهیم و در این مسیر همه باید به هم کمک کنیم.
موسوی با اشاره به تشکیل دولت چهاردهم و تبیین روایتی از کتاب میزان الحکمه گفت: ما باید با تمام توان و توان به وظایف و تکالیف خود عمل کنیم و با توجه به تشکیل دولت چهاردهم; همه ما باید با تمام توان و تلاش خود به این دولت کمک کنیم تا اراده جمهوری اسلامی ایران به اهداف و آرمان های خود در عرصه خدمت به مردم به ویژه در حوزه تخصصی مانند حوزه تامین اجتماعی برسد. مسئول تضمین این است که مردم به طور کامل به آرامش و آسایش دست یابند. به همین دلیل همه ما در قبال دولت چهاردهم و رئیس جمهور محترم مسئولیت داریم و خداوند به ما توفیق پاسخگویی در پیشگاه خداوند متعال عنایت فرماید.
وی افزود: هر خدمتی که حرف «عمل ما» را بگیرد، اگر رضایت خدا را نداشته باشد، هیچ سودی نخواهد داشت. اگر رضایت بدون رضای خداوند حاصل شود، ثواب دنیوی و معنوی ندارد. حقیقت این است که هر کاری که می کنیم باید رضای خدا باشد نه رضای وزیر و وکیل و مسئول و این یعنی همه کارهایمان را هدفمند کنیم. به همین دلیل امیدواریم همه اعمال ما مورد رضایت خداوند متعال باشد.
منبع: خبرگزاری ایسنا
sadonline به نقل از سارین
ممکن است بپسندید
-
هشدار ویژه هواشناسی برای ۱۷ استان
-
برگزاری جشن میلاد حضرت علی (ع) با حضور ایرانیان مقیم مالزی/ تعلیم و تربیت در مکتب علوی و فاطمی عالیترین تجسم را پیدا کرد
-
سرنوشت عجیب جنگنده میگ ۱۷ داعشی در تهران/ مصاحبه دانشجو با کارشناس هوانوردی درباره اهمیت و بازسازی این جنگنده
-
جلسه استیضاح رئیسجمهور کرهجنوبی به تعویق افتاد
-
هوای تهران همچنان آلوده است